FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Surprize pentru juniorii rapidiști: ce condiții au și ce urmează pentru grupele de la academia alb-vișinie

Zilele trecute, cei de la FRF și o firmă olandeză au dezbătut posibilitatea lansării unei platforme digitale de implementare a 7.000 de exerciții în fotbalul românesc juvenil.
Zilele trecute, cei de la FRF și o firmă olandeză au dezbătut posibilitatea lansării unei platforme digitale de implementare a 7.000 de exerciții în fotbalul românesc juvenil.

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 19:00 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 01:14

Zilele trecute, cei de la FRF și o firmă olandeză au dezbătut posibilitatea lansării unei platforme digitale de implementare a 7.000 de exerciții în fotbalul românesc juvenil. Printre managerii din România invitați la discuții s-a numărat și Gabi Răduță, șeful Academiei celor de la Rapid București.

Gabi Răduță a revenit acolo unde și-a început activitatea, în Giulești. A fost șef al centrului de juniori în perioada 2003-2006, răstimp în care Rapid a jucat finala la juniorii A, a fost campioană la juniorii B, apoi între 2013-2020 a fost la Dinamo, gruparea din Ștefan cel Mare bifând 9 trofee în 18 finale jucate la toate grupele de juniori. Răduță a explicat ce planuri are la Rapid.

„Ceva s-a întâmplat acolo” » Se clatină scaunul lui Mihai Iosif: „Altfel, cred că îl vor schimba”
GAZ METAN - RAPID 1-1
„Ceva s-a întâmplat acolo” » Se clatină scaunul lui Mihai Iosif: „Altfel, cred că îl vor schimba”

„Am găsit aici oameni deosebiți, foarte preocupați, și sută la sută pentru a da totul pentru club. Am privilegiul să am alături de mine doi oameni care fac parte din istoria grupării, Daniel Niculae și Vasile Maftei. Rapid este mai mult decât un club, o simți doar când ești în interior. Vom avea două baze de pregătire, una actuală, la Coresi, și una nouă, la Constructorul, vor fi baze ultramoderne, dotate cu tot ce este nou în lume la nivel de Academy. 

Hotel, spațiu cazare, cabinet medical, bazin, refacere după efort, sală conferințe, restaurant. La Constructorul vor fi grupele de fotbal în 11. Acolo vor fi și 5 terenuri de antrenament, trei de dimensiuni normale hibrid de ultima generație și două de minifotbal.

Rapid, în momentul de față, plătește cantonamente, turnee internaționale, echipamentele tuturor grupelor de performanță. Acum grupele de juniori A, B și C pleacă în cantonament în Antalya. În aprilie, vor pleca în turneu la Barcelona. Totul pentru acești copii, care vrem să parcurgă pașii normali, pentru a ajunge profesioniști. Îmbucurător este ca foarte mulți copii își doresc să vină în acest moment la Rapid”, a spus Răduță pentru GSP.ro.

Avem un nucleu de antrenori foarte bun la Rapid. Vali Negru și Tavi Chihaia pot antrena fără probleme și în Liga 1. Cei de la U19 și U17 sunt în top în campionatul național, vrem să jucăm finalele cu amândouă, dacă ieșim și campioni ar fi super!
- Gabi Răduță

VIDEO Mihai Iosif nu își face griji pentru postul său: „Când Rapid era în Liga 5, nu se înghesuiau așa mulți antrenori”

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Viorel Hizo împlinește 75 de ani » Moment de sinceritate al antrenorului: „Pancu era peste Mutu, ca joc! Să vă povestesc ce mi-a făcut Copos cu un egiptean”

Cum a comentat Victor Angelescu ultimul semieșec al Rapidului + Ce spune despre viitorul lui Mihai Iosif

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  07 Februarie 2022, 09:45

Mult succes și la cât mai multe performanțe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează