FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNAŢIONAL - POLI TIMIŞOARA, LUNI, ORA 18:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Suspendarea lui Iancu a fost redusă cu 31 de luni de Comisia de Recurs a LPF

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2009 00:00

Comisia de Recurs a LPF a admis memoriul patronului Poli Timişoara, Marian Iancu, şi i-a redus acestuia suspendarea la doar 6 luni, după ce fusese suspendat în luna martie cu 37 de luni şi amendat cu peste un milion de lei pentru declaraţii calomnioase la adresa FRF şi a preşedintelui Mircea Sandu.

Membrii Comisiei de Recurs au decis să contopească cele două sancţiuni ale lui Marian Iancu dictate de fosta Comisie de Disciplină din cadrul FRF şi au admis în partea cererea acestuia de revizuire a pedepselor. Astfel, Iancu a primit acum o suspendare de doar 6 luni şi o amendă de 150.000 de lei, iar comisia a constatat că oficialul formaţiei de pe Bega deja şi-a ispăşit penalizarea.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis în luna martie a acestui an să-l sancţioneze pe Marian Iancu cu o suspendare de 19 luni şi cu o amendă de 600.000 de lei, în urma declaraţiilor calomnioase făcute în mass-media la adresa Federaţiei Române de Fotbal, dar şi a preşedintelui Mircea Sandu. Patronul timişorenilor a continuat cu acuzele la adresa FRF, iar Comisia de Disciplină a mai decis, într-o altă şedinţă, ca oficialul să mai primească 18 luni suspendare şi 450.000 de lei amendă.

În altă ordine de idei, preşedintele echipei Pandurii Tg. Jiu, Marin Condescu, a depus un memoriu la Comisia de Recurs după ce în urmă cu o lună a fost suspendat pentru 6 luni şi amendat cu 150.000 de lei, dar membrii comisiei au decis să-l respingă deoarece dosarul trimis de gorjean nu a fost timbrat.

De asemenea, memoriul depus de Gheorghe Bosânceanu împotriva unei suspendări primite din cauza declaraţiilor la adresa lui Marius Avram va mai fi analizat o dată în şedinţa din 29 octombrie.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  02 Octombrie 2009, 14:52

Neica Jackie iar te bagi in subiecte care te depasesc.Stii matale cum influenteaza JJ antrenorii ai date concrete sau esti urechist? Eu stiu cateva cazuri cand influentele au fost in regula:Andrei Cristea cu Valencia, retitularizarea lui Banel la care Bergodi facea mofturi si recuperarea lui Rada acum.Alde matale nu le stiai?Daca antrenorul il asculta pe JJ si indicatia e ok o aplica daca nu incearca sa-l lamureasca pe latufundiar.Care-i problema? Hai sa dam in JJ ca e de bonton.

 •  02 Octombrie 2009, 14:43

Vierul asta de iancu n-ar merita sa stea in liberatate. E bun de prasila la scroafe... La puscarie cu tine vier bronzat!!! forza Poli!!! afara cu vieru din Timisoara!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează