FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Susținere nesperată pentru Andone: "E un tehnician de elită. Fără el, Dinamo și-o ia în barbă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 16:39

În ciuda valului de critici venit în ultima vreme la adresa sa, Ioan Andone și-a găsit un susținător nesperat, în persoana fostului președinte al LPF, Dumitru Dragomir. Acesta e de părere că Dinamo ar fi fost și mai jos în clasament fără prezența "Fălcosului" pe banca tehnică. 

" Dinamo nu are echipă mai deloc. Nici nu merită să fie pe locul pe care se află acum. Cei de acolo trebuie să-i mulțumească lui Andone, nu să-l critice.

Ăsta nu e lot pentru Dinamo! Dacă va pleca Andone, un tehnician de elită, și nu vor aduce în schimb un tehnician de valoare, un Rednic, un Șumudică, părerea mea e că o să o ia în barbă rău de tot", a declarat Dragomir la TV Digi Sport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
vasy86le
vasy86le  •  12 Decembrie 2016, 10:55
Postat de Marian Voican pe 11 Decembrie 2016, 19:10

sunt de acord cu zidane 92,daca nu eram furati de arbitri si tineti cont in meciurile cu echip[e mai mici,atunci fcsb-istii le faceau ghetele lui dinamo.

"daca" ala nu ne incalzeste cu nimic, si noi "daca" jucam mai bine nu ne impiedicam de atatea echipe slabe, au fost multe meciuri in care arbitrajul a fost corect dar am jucat lamentabil.

jony1973
jony1973  •  11 Decembrie 2016, 23:00

Minim patru jucatori de valoare in iarna: un fundas central, un fundas dreapta, un mijlocas central si un atacant de viteza. Decat un antrenor slab gen Contra, fara performante notabile, mai bine in continuare cu Andone.

117757495232737
Marian Voican  •  11 Decembrie 2016, 19:10

sunt de acord cu zidane 92,daca nu eram furati de arbitri si tineti cont in meciurile cu echip[e mai mici,atunci fcsb-istii le faceau ghetele lui dinamo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează