FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA BRAŞOV

Susţinerea Coronei de către Consiliul Judeţean i-a supărat pe cei de la FC Braşov: ”Noi n-am văzut nici un ban”

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 25 iunie 2013 21:28

Prima de 30 000 de lei aprobată de Consiliul Judeţean pentru premierea jucătorilor de la Corona nu le-a picat deloc bine conducătorilor lui FC Braşov.

Directorul general al galben-negrilor s-a arătat astăzi nemulţumit de această decizie a autorităţilor locale şi a comentat relaţia cu concitadina proaspăt promovată în prima ligă:

"De cînd sunt aici nu am văzut nici un ban din partea autorităţilor locale. Cred că am arătat că putem face performanţă, iar cu mai mult sprijin, cu siguranţă ne-am bate la cupele europene.

Sînt exemple ca Ploieştiul sau Galaţiul, unde rezultatele investiţiilor s-au văzut. Cred că toţi braşovenii îşi doresc o echipă puternică. Felicit Corona pentru promovare, dar nu cred că vor rămîne prea mult în prima ligă. Echipa lor e ca un copil nou-născut, frumos dar mort. Deja observ o apropiere de Dinamo, de unde au început să aducă jucători".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează