FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - FC BOTOȘANI 0-1

Szabo al IV-lea! » A 32-a schimbare de antrenor din acest sezon: a plecat și Vjekoslav Lokica

Adrian Szabo revine pe banca brașovenilor
Adrian Szabo revine pe banca brașovenilor

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2015 00:00

După ce croatul Vjekoslav Lokica şi-a dat demisia, patronul Ioan Neculaie a decis să-l instaleze din nou la echipă pe Adrian Szabo, după ce Ţălnar şi Şumudică i-au zis pas.

Înfrîngerea din ziua de Paşte, 1-0 în faţa celor de la Botoşani, i-a fost fatală croatului Lokica. "Consider că este mai bine pentru echipă să plec, este nevoie de un şoc pentru ca jocul să meargă altfel. Sper din suflet ca FC Braşov să se salveze de la retrogradare", a spus acesta imediat după meci.

Demisia antrenorului de 49 de ani vine după ce acesta a avut mai multe discuţii contradictorii cu patronul Ioan Neculaie. Ultima dintre ele chiar în pauza meciului cu Botoşani, cînd sursele GSP dezvăluie că omul de afaceri i-a spus clar ce schimbări să facă după pauză.

"Nu fac nici o schimbare după cum vrei tu! Ai zis că eu decid cînd am venit aici! Acum ce faci? Dacă nu-ţi convine o să plec", i-a replicat croatul, susţin martorii oculari. "Nu e pentru prima dată cînd patronul intră în vestiar şi obligă antrenorul să facă anumite schimbări. Lumea era obişnuită cu stilul lui Neculaie", sună dezvăluirile.

După demisia lui Lokica, patronul stegarilor l-a sunat pe Cornel Ţălnar, care l-a refuzat din start. "Nu pot să accept să iau o echipă din mers. Tot din acelaşi motiv nu am acceptat să merg nici la Chiajna", i-a spus Ţălnar.

Apoi, Neculaie i-a telefonat lui Marius Şumudică, dar nici el n-a acceptat să vină la Brașov: "Îi mulţumesc lui Ioan Neculaie că s-a gîndit la mine, dar nu pot veni la Braşov. Este o situaţie foarte dificilă şi l-am anunţat că nu îi pot accepta oferta. Poate în alte condiţii cine ştie cum ar fi stat lucrurile".

După ce a fost refuzat de cei doi, Neculaie a decis să-l numească pentru a patra oară antrenor principal pe Adrian Szabo. Conform primelor informaţii de la Braşov, acesta a acceptat imediat ţinînd cont de vechea relaţie de prietenie pe care o are cu patronul de sub Tîmpa

De astăzi el va începe pregătirea echipei pentru meciul cu Iași, de vineri. Mai mult decît atît, Szabo va antrena gratis la Braşov, ţinînd cont că jucătorii nu şi-au mai primit banii din ianuarie 2015.

3 antrenoria avut FC Brașov în acest sezon al Ligii 1: Cornel Țălnar (etapele 1-3), Adrian Szabo (et. 4-17) și Vjekoslav Lokica (et. 18-26)

brasov botosani 0 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ftwraku
ftwraku  •  14 Aprilie 2015, 23:03

toata lumea discuta de diferentele de bugete de fiecare data cand echipele noastre ajung in Europa....diferenta si mai mare este la capitolul profesionalism.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează