FOTBAL  »  Superliga  »  ALBA IULIA - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Szekely: "E un infern să nu joc!"

Janos Szekely, Szekely, Steaua
Janos Szekely, Szekely, Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

Szekely e fericit că recuperarea după ruptura de menisc decurge bine, dar trist că nu-şi poate ajuta echipa din teren

La 27 de ani, pe care-i va împlini pe 13 mai, dintre care 15 petrecuţi în fotbal, Janos Szekely trăieşte "cea mai grea perioadă din viaţa mea!". Motivul? "Sînt nevoit să stau departe de minge, de teren, e absolut infernal!".

În recuperare după intervenţia chirurgicală suferită în urmă cu trei săptămîni, cauzată de o ruptură de menisc ce i-a afectat şi cartilajul genunchiului, mijlocaşul de bandă al roş-albaştrilor s-a destăinuit: "E prima accidentare serioasă a carierei, nu-mi închipuiam că e atît de dificil de suportat să stai în faţa televizorului şi să-ţi priveşti colegii jucînd. Sînt o persoană activă, înnebunesc că sînt nevoit să stau în pat atît de mult... Ştiu însă că altfel nu se poate, iar de cum mă recuperez depinde cît de devreme voi reveni pe gazon". Medicii de la Spitalul Militar care l-au operat au estimat că Janos va fi apt de joc peste 5 luni!

"Şansele la titlu sînt mici, obiectivul realist al Stelei trebuie să fie locul secund. Le ţin pumnii băieţilor şi lui nea Mihai Stoichiţă!"
JANOS SZEKELY

"Cînd nu sînt la recuperare, stau în casă şi mă uit la filme. M-am apucat să citesc şi o carte, Mafia se numeşte şi este scrisă de Eric Frattini"
JANOS SZEKELY

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează