FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Szekely: "Nu renunţăm la titlu, sperăm într-o minune!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 aprilie 2010 00:00

Ieşit din circuit din cauza unei accidentări grave, mijlocaşul Janos Szekely spera ca roş-albaştrii să elimine ecartul care o desparte pe Steaua de liderul CFR.

"Recuperarea decurge foarte bine si sper sa revin pe gazon mai devreme decat au estimat prima data medicii. Eu cred ca totul va fi bine pentru mine.

Este ciudat pentru mine, eu sunt obisnuit cu o viata activa si nu imi place sa stau in pat, dar ce pot face? Astept sa ma refac. Am zilnic un program de recuperare pe care il urmez cu strictete si mare atentie.

Atata timp cat mai sunt sanse matematice e bine sa lupti pana la final si sa speri intr-o minune. Trebuie, insa, sa fim realisti, este foarte greu si trebuie sa ne asiguram cel putin locul doi", a declarat Janos Szekely pentru site-ul oficial al Stelei.

Jucatorul a fost tratat de ruptura de menisc intern si de alterarea structurii cartilajelor ce determina inmuierea acestora.

Interventia chirurgicala a reusit, iar perioada de reabilitare a fotbalistului va fi in jur 5 luni.

Szekely a jucat 21 de partide de campionat pentru Steaua  în acest sezon, în 19 fiind integralist, reuşind 5 goluri şi 5 pase de gol.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  29 Aprilie 2010, 12:51

Mai Szekely tata, nu uita ca Alba va invinge sambata si iti spun la revedere pt. ca si noi speram sa recuperam ecartul de 7p. fata de curtea de arges ca sa ne salvam. Asa ca pa pa! Numai Alba ! Forza Unirea!!

 •  28 Aprilie 2010, 20:40

Bai Sogore , de la inceputul campionatului tot spui ca iei titlul, voi nu jucati nimic, sunteti umiliti de rivale si ai pretentia de campioni. Mie mi-ar fi rusine sa mai vorbesc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează