FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tade a plecat din România după ce și-a reziliat contractul cu Steaua » Ce sumă a primit francezul și cum îi acuză pe șefii echipei: "Nu mi-au dat șanse! Nimeni nu a vorbit cu mine"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 16:47

După un sezon nereușit la Steaua, Gregory Tade, 29 de ani, și-a reziliat contractul cu formația roș-albastră.

Atacantul a primit 110.000 de euro de la Steaua și a plecat din România. Francezul a vorbit despre situația sa și spune că cei de la Steaua nu i-au dat prea multe șanse și nici nu l-au băgat în seamă în ultima vreme.

"A fost puţin greu. Simt că nu mi-au dat multe şanse pentru că am venit nepregătit. Înaintea celei de-a două părţi a sezonului nu am avut ocazia să mă pregătesc cu echipa, aşa că a fost puţin greu pentru mine, dar nu regret nimic.

Comunicarea a fost puţin în ceaţă. Nu am schimbat prea multe mesaje. Mă bucur că am găsit o soluţie să rezolvăm situaţia şi am plecat. Nici antrenorul și nici Mihai Stoica nu mi-au spus nimic despre situația mea. Mi-am luat la revedere de la antrenor la ultimul meci, de la Tîrgu Mureş.

Nu l-am văzut pe MM și nici nu m-au sunat pe timpul verii. Nimeni nu a vorbit cu mine și nimeni nu m-a sunat. Agentul meu a discutat cu preşedintele, a vorbit puţin cu domnul Becali şi asta a fost tot. Dar nu au fost telefoane și nicio comunicare. Cred că un telefon ar fi fost apreciat

Nu știu de ce era salariul meu o problemă. Nu am furat aceşti bani. Am venit din postura de golgeter al României. Cred că era corect să am un salariu mai mare. Deja aveam un salariu mare pentru România, la CFR Cluj", a spus Tade, potrivit DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Iulie 2016, 21:36

La Steaua nici Neymar n-ar confirma.N-ar avea mingi de gol.Poate acum dupa plecarea lui Chipciu.dar a ramas celalalt egoist A Popa.

ando89
ando89  •  19 Iulie 2016, 19:16
Postat de grandetorito pe 19 Iulie 2016, 18:44

Si o merita din plin...

Nu eu ar trebui să comentez despre acest caz, avem noi bârna din ochiul nostru, dar ca iubitor de fotbal o să mai adaug doar câteva cuvinte, cu riscul de a fi acuzat de ipocrizie sau încercare de manipulare. Steaua a avut resursele necesare să aducă ce-a vrut din campionatul intern, fie ei români sau străini. Nu au scouteri veritabili de ani buni, probabil că de vină este și lipsa de încredere a patronului în alții, consideră că trebuie să vadă el jucătorul măcar o dată și că se pricepe... În condițiile astea mi se pare că au făcut o risipă de resurse umane și de imagine dusă pe apa sâmbetei, au adus o groază de jucători promițători sau consacrați la alte echipe de la noi și rata de succes a fost îngrozitor de mică. Nu cred că a vrut cineva să-și bata joc de ei, dar rezultatele arată de parcă așa s-ar fi dorit. În mod normal trebuia ca majoritatea odată ajunși la Steaua să treacă la un nivel superior măcar în competiția internă, dar au dezamăgit și li s-a făcut repede vânt. Făcând abstracție de accidentări sau ghinion, percepția mea este că s-a acționat haotic, fără o viziune coerentă și la intamplare, iar aici de vină sunt și antrenorii și staff-ul care i-au cântat în strună patronului și n-au vrut să-l contrazică. Într-un fotbal sărac și aflat în colaps cea mai galonata și potenta financiar echipă a risipit puținele resurse viabile disponibile. Poate mă înșel.

grandetorito
grandetorito  •  19 Iulie 2016, 18:44
Postat de ando89 pe 19 Iulie 2016, 18:38

Cuvinte de bun simț, n-a avut nicio șansă.

Si o merita din plin...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează