FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Taher: "Foarte bine că Steaua a scăpat de penalizări!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iulie 2008 00:00

Acţionarul FC Rapid, Fathi Taher, a declarat că este foarte bine că membrii Curţii de Arbitraj pentru Fotbal au anulat sancţiunile echipei Steaua în "cazul valiza", precizând că se bucură că finanţatorul Gigi Becali a lămurit şi această problemă, informează rapidisti.ro.

"Foarte bine că au luat decizia asta. Noi nu avem nicio implicare în acest caz. E foarte bine, ne bucurăm pentru domnul Gigi că a lămurit treaba", a spus Taher pentru Mediafax.

Omul de afaceri iordanian susţine că nu vroia ca Rapid să participe în Liga Campionilor printr-o decizie luată la "masa verde" de comisiile FRF. "Nu are legătură cu Rapid acest caz. Noi nu am vrut şi nu o să vrem ca Rapid să ajungă să joace în Liga Campionilor sau în altă parte printr-o decizie la masa verde. Rapid o să ajungă în Ligă prin jocul din teren şi prin capacitatea lui, nu prin prostie şi masă verde. Noi trebuie să demonstrăm că suntem capabili să ajungem acolo prin forţele noastre", a adăugat Taher.

Citeşte mai multe stri despre Rapid pe rapidisti.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  03 Iulie 2008, 21:56

hotul iordanian , nu....omul de afceri iordanian !!!!!!

 •  03 Iulie 2008, 19:46

Ipocrizie?

 •  03 Iulie 2008, 19:45

mie mi-a displacut total acel meci cu bricheta si desi sunt stelist nu am fost de acord cu aceea decizie totusi sa nu uitam ca Steaua a terminat la 14 puncte distanta...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează