FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Talpan a intrat în direct și i-a transmis lui Becali cum va fi primit în Ghencea: „Până atunci nu are ce căuta!” + presiune pe LPF: „FCSB - Dinamo, scor 0-3!”

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a avut un mesaj pentru Gigi Becali, la scurt timp după FCSB a primit interzis în Ghencea. +15   FOTO
Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a avut un mesaj pentru Gigi Becali, la scurt timp după FCSB a primit interzis în Ghencea.

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 19:13 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 19:13

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, a avut un mesaj pentru Gigi Becali, la scurt timp după FCSB a primit interzis în Ghencea. 

  • FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

FCSB n-a reușit să îndeplinească toate condițiile cerute de CSA Steaua și va disputa derby-ul cu Dinamo pe arena „Arcul de Triumf”. Gigi Becali a amenințat că va face o sesizare la Curtea de Conturi, lucru care l-a inflamat pe Florin Talpan.

Nemaivăzut nici pe vremea lui Gheorghiu-Dej! Decizia luată azi pentru „Derby de România” produce o situație INCREDIBILĂ pentru Superliga
FCSB
Nemaivăzut nici pe vremea lui Gheorghiu-Dej! Decizia luată azi pentru „Derby de România” produce o situație INCREDIBILĂ pentru Superliga

Talpan spune că FCSB va putea juca în Ghencea doar în momentul în care Gigi Becali va emite un comunicat oficial în care transmite că formația lui nu este Steaua.

Florin Talpan: „De ce îl băgăm în seamă pe Gigi Becali?”

„Nu înțeleg de ce domnul Gigi Becali face așa afirmații. A demonstrat că este de rea credință și vrea doar să își însușească imaginea clubului Steaua.

Nu au venit cu ce am dorit, nu au îndeplinit cerințele. Nu știu de ce îl mai băgăm în seamă pe Gigi Becali. Nu respectă deciziile judecătorești. Acum trebuia să vină cu polița de asigurare. 

Atât timp cât nu îndeplinește condițiile, cât timp Gigi Becali nu dă comunicate oficiale prin care să anunțe UEFA, LPF și FRF că echipa lui nu este Steaua, nu avem ce discuta cu Gigi Becali. 

Bineînțeles că au fost puse toate aceste discuții la negocieri. I-am solicitat să dea comunicat de presă în care să anunțe că nu este Steaua, că nu deține palmaresul și să scoată orice legătură de pe site-ul oficial. 

Cât timp nu vor rectifică, nu au ce căuta în Ghencea”, a spus Florin Talpan la „Liga Digisport”.

Florin Talpan consideră că FCSB a depășit termenul legal pentru a anunța locul disputării cu Dinamo și cere măsuri drastice: „Trebuia să aleagă cu 5 zile înainte, ar trebui să piardă cu 3-0. FCSB - Dinamo, scor 0-3! LPF-ul văd că îi permite cam multe lui Gigi Becali”.

FOTO. Val de ironii după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea! Cele mai tari imagini

+11 FOTO

VIDEO. Ilie Dumitrescu comentează situația privind stadionul din „Ghencea”: „Indiferent unde se va juca FCSB - Dinamo, va fi un meci important, de referință”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali: „Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul!” » Sursele Gazetei: „Dinamo nu vrea!”

Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  22 Iulie 2023, 16:23

Felicitari Armatei Romane si lui Talpan in special, pentru faptul ca nu a stat ca pră in fata lui Gigi si smecheriilor lui. Meme a spus-o clar inainte de negocieri, ca se doreste ca Fcsb sa joace in Ghencea unde vor organiza o sceneta speciala prin care sa arate tuturor ca ei sunt Steaua. Dejucat, felicitari!

DaniTalibanu
DaniTalibanu  •  21 Iulie 2023, 19:57
Postat de maldini_1986 pe 19 Iulie 2023, 23:10

Rusine poate sa-ti fie doar tie ca esti *** la cum scrii. Ce chirie sa plateasca Becali? El nu e in stare sa-si plateasca gazele la baza din Berceni, a fost debransat; apoi vezi ca n-a platit chiria pe vechiul stadion Steaua in ultimile doua sezoane pe care le-a jucat acolo, numai dupa procese care au durat s-au recuperat banii. Nu mai vorbesc de alte prejudicii aduse clubului Steaua ca pe vOI nu va intereseaza decat sa pupati dorsalu unui infractor, nu aveti demnitate sau discernamant.

Dacă-i vorba de *** nu cred că se pune , *** nici atât, dar tu sigur ești un frustrat și un invidios.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  20 Iulie 2023, 15:51
Postat de magic4ever pe 19 Iulie 2023, 20:50

CSA Steaua a castigat definitiv in instanta numele,stema si palmaresul dar prietenii lui Becali de la Lpf(Justin Stefan finul lui Argaseala) si Frf nu au instiintat Fifa si Uefa ca sa nu piarda Fcsb coeficientul din cupele europene plus alte interese...

Nu sunt obligati. Instanta civila nu judeca meritul sportiv. Ca sa priceapa si capul tau, Dinamo lui Badea nu este continuatoarea sportiva a lui Dinamo carea aeliminat Hamburg, indiferent ca detine maraca si mai stiu eu ce. Dinamo pt care ati dat voi bani este, pt UEFA, echipa care a continuat activitatea sportiva a vechiului Dinamo, indiferent ce ar decide o instanta civila din Romania. Care s-ar pronunta sub aspect civil, comercial.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează