FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

Tudorel Stoica / foto: Arhivă GSP
Tudorel Stoica / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 15:00 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 15:10

Tudorel Stoica (68 de ani), căpitanul istoric al Stelei, cel care în ultimele sale intervenții a contestat vehement dorința celor de la FCSB de a juca în Ghencea, a oferit o nouă reacție pentru Gazeta Sporturilor, în ziua în care a devenit o certitudine faptul că derby-ul cu Dinamo nu va avea loc în „Templu”.

Derby-ul FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea, în ciuda tentativelor aproape disperate pe care clubul lui Gigi Becali le-a dus în ultimele zile. În acest moment, în pole-position pentru organizarea meciului e stadionul „Arcul de Triumf”, însă o amânare a meciului nu-i exclusă.

Între timp, Tudorel Stoica, fostul mare fotbalist al Stelei, salută refuzul Clubului Sportiv al Armatei de a permite accesul clubului rival în Ghencea. Cum își justifică Tudorel Stoica poziția fermă?

Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo! Președintele LPF nu e de acord cu amânarea + La Dinamo a decis Burcă
fcsb - dinamo
Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo! Președintele LPF nu e de acord cu amânarea + La Dinamo a decis Burcă

Tudorel Stoica, de neclintit: „FCSB nu putea juca acolo. Pentru mine, nu există!”

„Mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat, atâta timp cât cei de la FCSB sunt în procese cu Steaua și vor sigla, marca, palmaresul. Există o echipă, Steaua, stadionul se numește «Steaua» și nu puteau juca acolo cel puțin atâta timp cât există aceste probleme.

În rest, nu mă interesează ce fac cei de la FCSB, pentru mine nu există”, a spus legenda „militarilor”, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Varianta Ghencea a picat definitiv!

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, varianta Ghencea a picat. De data aceasta, definitiv! Unica variantă rămasă în picioare e stadionul „Arcul de Triumf”. Motivul este că CSA Steaua n-a fost de acord cu biletul la ordin propus de FCSB, astfel încât nu mai există nicio posibilitate ca derby-ul să se joace pe Stadionul Steaua!

VIDEO Dumitru Dragomir, derapaje în serie despre situația stadionului din Ghencea

Citește și alte știri de actualitate: 

Riscuri majore dacă FCSB - Dinamo se joacă pe „Arcul de Triumf”! Forțele de ordine au intrat în alertă

Gigi Becali dezvăluie prima mișcare pe care o face după ce FCSB a primit interzis în Ghencea

FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea! Varianta a picat după zile în șir de negocieri + ce se întâmplă cu derby-ul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
Ro.2023
Ro.2023  •  20 Iulie 2023, 12:56

Prodt mai esti zau .....tu l.ai vazut pe Stoica jucand?*** cand juca el....sau mai bine*** cat de prost esti.Cine sunf forbalisti a um la fcsn?!miculescu,vomancretu,olaru?niste *** tatuati care se cred vedete,merg afara si van cu coada.ntre picioare .....*** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

golgol
golgol  •  20 Iulie 2023, 10:20

Tudorelee, te ai trezit din somn? Stadionul Ghencea e construit din bani publici și trebuie cumva sa se autofinanteze singur.. Daca Becali dădea 1 mil de euro și comandanții nu au acceptat atunci e caz penal și dacă as fi judecător as pune toți generalii de la casa steaua sa plătească din salariile lor pana ce ajung la suma ce o dădea Becali..., inclusiv pe tine, Tudorelee.. Pai va doare la basca ca voi aveți salarii grase pt ce faceți și pt mintea voastră creata, va doare la basca ca nu s banii voștri, sunt bani publici.. Tudorelee, culca te la loc ca ești degeaba ca toți generalii aia de acolo... Va dați seama în ce tara trăim dacă prim ministru da ordin sa joace fcsb în Ghencea, pe bună dreptate și unii în rang mai jos ca prim ministru refuza sa dea avizul fcsbului... Va dați seama cata prestanta are și Ciolacu asta și câte credibilitate!! Pai instituțiile statului, într o tara normala se sesizau imediat și i luau pe sus pe generalii aia, inclusiv Talpan cu dosar penal și toate cele.. Dar la noi... România, trezește te!!!

Dolfy30
Dolfy30  •  19 Iulie 2023, 21:41

Tudorica smecherica... mare fotbalist dar *** ca om . El inloc sa vada de fiul sau cel *** v*** si sustine sus si tare ca o clona infintata in urma cu cativa ani ii adevarata steaua. Taci din gura si vezi de *** de fiut.o te roade invidia ca Becali nu te.a luat la club si ti.ai pus cu piturca, ***, lacatus si talpanel sa distrugeti adevarata steaua ca poate pu urma ajungeti si voi la ciolan dar nu aveti nicio șansă. Toti cei ce I.am enumerat mai sus Mari fotbalisti "0"ca antrenori si ca oameni .piturca ii tot "0"si el ca pe vremea cand a antenatal erau altfel de jucatori nu ca cei din ziua de azi. Sincer daca o luam logic jucatorii din ziua de azi sunt 90% afoni ptr simplu motiv ca au fost antrenati tot de cei din generatia care se tin de aur ...ei mergea la antrenamente si părinții care impingeau mai bine desaga copii acelora jucau.. deci toata vina vine tot de la acesti "0"oameni fosti fotbalisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează