FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

exclusiv // UPDATE Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo! Președintele LPF nu e de acord cu amânarea + La Dinamo a decis Burcă

Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo
Situație explozivă pentru FCSB - Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 15:02 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 15:34

Situație incredibilă după negocierile dintre FCSB și CSA Steaua în privința închirierii stadionului Steaua, pe care să se dispute derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă seara. Discuțiile s-au finalizat fără nici un rezultat, astfel că varianta Ghencea a picat definitiv pentru acest joc.

UPDATE 15:30 Primul care nu ar vrea amânarea partidei e chiar președintele LPF, Gino Iorgulescu, cel care în aceste zile e plecat în Italia, la fiul său, Mario. 

Nici Dinamo nu e de acord. Conducătorii din Ștefan cel Mare au lăsat această decizie la alegerea exclusivă a lui Ovidiu Burcă, cel care le-a transmis că a simțit echipa jucând foarte bine cu Craiova și vrea să evolueze sâmbătă cu FCSB, nu la altă dată. În acest condiții, șansele unei amânări sunt foarte mici!

Partida e programată sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, live pe GSP.ro, în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Gigi Becali: „Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul!” » Sursele Gazetei: „Dinamo nu vrea!”
fcsb - dinamo
Gigi Becali: „Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul!” » Sursele Gazetei: „Dinamo nu vrea!”

Știrea inițială

Nici administratorii de la „Arcul de Triumf” nu sunt deschiși să găzduiască derby-ul. Varianta pe care o analizează LPF: amânarea meciului

Cum până la meci mai sunt doar 3 zile, FCSB e sub o presiune fantastică pentru a anunța un nou stadion pe care să aibă loc Derby de România. Inclusiv Jandarmeria a somat clubul lui Becali să informeze clar locul de desfășurare, pentru că e nevoie de un plan de organizare al forțelor de ordine având în vedere gradul de risc maxim al unui astfel de joc.

Soluția cea mai la îndemână și, de fapt, singura disponibilă în București e „Arcul de Triumf”, care a găzduit multe partide în Liga 1 și Liga 2 pe parcursul anului 2023, ultima chiar în urmă cu câteva zile, derby-ul Dinamo - CSU Craiova.

Surpriză de proporții însă! Din informațiile pe care GSP le are, nici administratorii acestui stadion nu sunt încântați și deschiși pentru a da curs și pentru a găzdui derby-ul de sâmbătă. 

Reținerea acestora e legată de eventualele incidente care ar avea lol și de pagubele care s-ar putea produce la arena din Centrul Bucureștiului. Agenția Națională pentru Sport, for care înlocuiește fostul Minister al Sporturilor, e administrator al Complexului Arcul de Triumf.

LPF va decide în regim de urgență unde se joacă FCSB - Dinamo

Informația respectivă a ajuns inclusiv la Liga Profesionistă de Fotbal, organizatoarea Ligii 1, care va fi nevoită să ia o decizie în regim de urgență. Iar sursele GSP susțin că în acest moment se analizează posibilitatea ca partida să fie amânată pentru o dată ulterioară. 

Se va discuta inclusiv cu deținătorul de drepturi și sunt șanse mari ca derby-ul să nu se mai joace sâmbătă seara, ci după jumătatea lunii august, atunci când Arena Națională la fi din nou disponibilă.

VIDEO Ilie Dumitrescu: „Indiferent unde se va juca FCSB - Dinamo, va fi un meci important, de referință”

Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”
STEAUA
Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”
Riscuri majore dacă FCSB - Dinamo se joacă pe „Arcul de Triumf”! Forțele de ordine au intrat în alertă
FCSB - DINAMO
Riscuri majore dacă FCSB - Dinamo se joacă pe „Arcul de Triumf”! Forțele de ordine au intrat în alertă

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (61)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  23 Iulie 2023, 10:49

eeee.. steaua castiga meciul cu dinamo ... csa au castigat o pata si au revoltat toti romanii ... am vazut ca beau sampanie ... :))) in Schimb FCSB ? 6 puncte 2 meciuri ... tot mai aproape de Ghencea .. Tot mai aproape de numele Steaua (ati vazut .. toti spun Steaua .. si Lacatus!! tot Steaua a spus )Tot mau aproape de titlu Fooorta !!! Fotbal Club Steaua Bucuresti !

ceglumabuna
ceglumabuna  •  23 Iulie 2023, 10:42
Postat de Vmctp pe 23 Iulie 2023, 02:18

Stii e cu doi de “i”

iooi ... iote unde era "i-ul" meu .... am vrut sa l pun :D

Vmctp
Vmctp  •  23 Iulie 2023, 02:18
Postat de ceglumabuna pe 19 Iulie 2023, 17:56

Isi face treaba ? sti ca noi ( si tu si eu si restul de platitori de taxe) platim ghencea ? noi am platit construirea ...noi platim intretinerea si utilitatile ... pentru ca talpan !! isi face treaba .. :))) De cand avem noul ghencea .... in loc sa faca profit .. el face paguba ... apropo si *** cu csa ? Ea, ce parere are ? Ce frumos sa platiim taxe la militie si armata :)) militia .. au referinte bune ... elodia , caracal , onesti .... sa nu mai vorbim de cati ucigasi umbla liberi ..(mario iorgulescu , huidu , paunescu , lucescu. etc etc etc etc ) Profesionisti !! :))))) in liga a 3a se afla echipa militiei. :)))) Armata !! care armata ? romania are armata ? noi ne laudam cu nato ... taxe... platim pentru ca armata sa aiba echipa la amatori .. Jandarmii spun ca e risc mare la un meci de genul FCSB - Dinamo ! :)))))) saracii :)))))) si cand spun saracii ... ma refer la noi .... prosti din romania care platim pentru tot ;) Desteapta te Romane !!! ori .. ar trebui sa spun FC Romania .... ca deh politicul e tot bagat in lovitul basicii :))) primarii nu mai sunt primari .. sunt manageri :))))

Stii e cu doi de “i”

Vezi toate comentariile (61)
Comentează