FOTBAL  »  Superliga  »  CSA

Talpan iese iar la atac: "E un succes important, care se adaugă celorlalte 11 procese câştigate cu FCSB"

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2017 18:25

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei, susține că "proiectul noii echipe din Ghencea nu ar mai fi avut obiect dacă am fi pierdut procesul în care Gigi Becali cerea anularea mărcii Steaua".

Într-un continuu război cu clubul condus de Gigi Becali, juristul celor de la CSA Steaua, Florin Talpan, a mai bifat recent o victorie. El a obținut la Curtea de Apel respingerea acțiunii prin care finanțatorul din Pipera cerea anularea mărcii Steaua.

"Sunt mulțumit că mi-au fost răsplătite încă o dată eforturile personale pe care le-am depus în slujba Clubului Steaua, a Ministerului, a Statului Român.

Toată viața mea am avut încredere în instituțiile statului, iar dovadă că justiția există și că își exercită atribuțiile eficient este soluționarea corectă, în favoarea CSA Steaua, a dosarului în care Gigi Becali cerea anularea mărcii Steaua.

Pentru mine este un succes important, care se adaugă celorlalte 11 procese câștigate în ultimii doi ani și jumătate împotriva celor de la FCSB. Sper ca forurile superioare să-mi aprecieze munca din ultimii 15 ani, care acum dă roade", a spus Talpan.

"Aș putea rezolva problemele de la club, dacă aș avea o funcție de decizie"

Juristul a continuat: "Sunt foarte multe probleme de rezolvat în cadrul CSA Steaua, pe care eu personal le cunosc foarte bine și sunt sigur că le-aș putea soluționa, dacă aș activa pe o poziție de decizie. În acest moment nu mai contează efortul depus, orele de muncă și nopțile nedormite când redactam acțiuni și apărări, contează numai rezultatul și faptul că am câștigat.

Am copilărit cu Steaua, am crescut cu Steaua și voi îmbătrâni susținând această mare echipă. Steaua este parte din viața mea. Milioanelor de suporteri roș-albaștri le confirm că mă voi implica în continuare în apărarea intereselor echipei, la fel cum am făcut-o și până acum.

Steaua trebuie să devină iar cea mai temută echipă din România și din Europa. Gloria de altădată trebuie reînviată și eu voi face tot ce pot să contribui la această renaștere".

Mulțumiri pentru Piți, Stoica și Belo

Talpan nu uită să le mulțumească gloriilor Stelei care i-au fost alături, dar și suporterilor, "a căror susținere am simțit-o permanent.

La fel de recunoscător le sunt și fostelor glorii, care prin intervențiile lor m-au făcut să nu mă dau bătut de la mersul acțiunilor mele juridice. Aici nu am cum să nu-i amintesc pe Victor Pițurcă, Miodrag Belodedici și Tudorel Stoica, legende ale Clubului Armatei Steaua, care au înțeles că fotbalul trebuie neapărat să revină la CSA Steaua București". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (125)
razvan.razvan123
razvan.razvan123  •  29 Martie 2017, 21:38

DE CE NU POSTATI INTREGUL COMUNICAT...SI DATA OFICIALA CAND ACESTA A FOST EMIS (23 MARTIE)....MINCINOSILOR

jalabert
jalabert  •  29 Martie 2017, 08:55
Postat de timm pe 29 Martie 2017, 05:06

Tu nu prea ai inteles nimic. gigi nu a cumparat nimic de la CSA, gigi a cumparat de la Paunescu lotul de jucatori si dreptul de a juca in liga 1. CSA nu a vandut catre Paunescu palmaresul, marca, sigla si numele Steaua. De aceea Paunescu a vadut catre gigi doar lotul de jucatori si dreptul de joc din liga 1. Acestea le are gigi si acum. Ilegal a folosit palmaresul, marca, sigla si numele Steaua. De aceea are de platit un prejudiciu catre CSA evaluat la 37 de milioane de Euro.

tot paine prajita ai ramas tovase.esti atat de prost incat confunzi meseria cu calificarea. singura ta meserie e de paine prajita. teoretic esti calificat in drept dar in practica esti prea prost sa profesezi aceasta meserie.

corectu
corectu  •  29 Martie 2017, 08:06

Talpane,care echipa Steaua o sustii,cea de acum sau cea care nu exista? Cred ca pe a doua.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează