FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

FOTO Talpan s-a dezlănțuit » Cine e omul politic pe care l-a „luat la țintă”: e considerat de suporteri vinovat pentru tot ce se întâmplă la CSA

Eduard Bachide, cu ochelari de soare / FOTO: Facebook
Eduard Bachide, cu ochelari de soare / FOTO: Facebook

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 23:36 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 23:52

Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, s-a dezlănțuit la adresa lui Eduard Bachide, secretar de stat în Ministerul Apărării.

Talpan a postat un mesaj triumfător după decizia Curții de Apel în cazul palmaresului Stelei. Doar câteva pasaje au fost legate de subiectul zilei. Discursul lui a căpătat brusc o altă notă.

Fost căpitan la FCSB, revoltat după decizia Curții de Apel: „Cineva trebuie să pună piciorul în prag!”
FCSB vs CSA Steaua
Fost căpitan la FCSB, revoltat după decizia Curții de Apel: „Cineva trebuie să pună piciorul în prag!”

Florin Talpan, atac la adresa lui Eduard Bachide

Juristul consideră că în ultimele luni a fost sancționat nedrept, că un anumit spor pentru lucrările de excepție i-a fost retras. De vină pentru întreaga situație, după cum afirmă cu subiect și predicat Talpan, ar fi de vină Eduard Bachide, personaj considerat apropiat de premierul Marcel Ciolacu.

Primul ministru a trimis Corpul de Control la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, care a constatat ca nu am nicio vină. Cu toate acestea, Secretarul de stat Bachide mi-a tăiat sporul pentru lucrări de excepție de 50% deși am cele mai mari realizări din club si asta nu doar în litigiile cu FCSB!
- Florin Talpan

Bachide a fost contestat în numeroase rânduri de galeria celor de la CSA Steaua, fiind considerat un liant în negocierile cu Gigi Becali, în momentul tentativei de închiriere a stadionului din Ghencea. Voci din jurul grupării „militare” susțin că Bachide ar fi cel care ia deciziile majore în club. 

Talpan s-a dezlănțuit » Cine e omul politic pe care l-a „luat la țintă”: e considerat de suporteri vinovat pentru tot ce se întâmplă la CSA
Eduard Bachide

Cine e Eduard Bachide

Dar cine este omul contestat de steliști? Începând cu luna mai a anului 2022, Bachide ocupă funcția de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, în Ministerul Apărării Naţionale.

Eduard Bachide are în CV încă un post important. Potrivit site-ului Aerporturi București, a ocupat postul de președinte în cadrul Consiliului de Administrație al Aeroportului Otopeni.

Continuarea CV-ului lui Bachide nu impresionează cu nimic. A absolvit o facultate privată, „Bioterra”, specializarea fiind Inginerie și Management Agroturistic. Are un master în cadrul USAMV și un curs de perfecționare, de jumătate de an, la Colegiul Naţional de Apărare, Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”.

Printre abilitățile din CV se mai numeră „Utilizarea bună a programelor de comunicare e-mail, messenger, skype”, dar și „abilități de relaționare”.

Florin Talpan cere intervenția premierului Marcel Ciolacu

Florin Talpan i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să intervină în acest caz: 

Sunt surprins de atitudinea secretarului de stat Bachide care are un astfel de comportament cu un militar de carieră, care își îndeplinește cu onoare obligațiile profesionale, în condițiile în care acesta este numit politic, nu este ofițer de carieră, a terminat facultatea Biotera așa a menționat în CV-ul afișat și nu am auzit de vreo performanță a acestuia, așa cum de altfel o cere primul ministru
- Florin Talpan

VIDEO. Dezvăluire colosală despre colonelul Florin Talpan: „Avea abonament la Rapid, în Giulești, până l-au citit ăia că-i stelist!!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali, prima reacție după decizia Curții de Apel: „Sunt chichițe avocățești. Încercăm să îndreptăm o prostie!”

Fost căpitan la FCSB, revoltat după decizia Curții de Apel: „Cineva trebuie să pună piciorul în prag!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
forumeer
forumeer  •  24 Octombrie 2023, 16:00

Il stim cu totii pe politrucul rozaliu. Speram sa faca si DNA-ul cunostinta cu Bachide.

tictictic
tictictic  •  24 Octombrie 2023, 15:48

Toata povestea asta e o anomalie sociala si juridica specifica Romaniei de azi; NU exista text de lege in dreptul civil, comercial sau penal care sa cuantifice si sa judece palmaresul sportiv. Pentru ca, spre deosebire de o marca, de un nume, sau de un drept de proprietate intelectuala, palmaresul sportiv n-are nicio conotatie comerciala sau civila. Palmaresul sportiv este de fapt un atribut istoric, ori istoria (din fericire!) NU se scrie prin tribunale si nici prin justitii vremelnice; ca daca n-ar fi fost asa, il aveam si astazi pe Ceausescu la conducerea Romaniei! Cine imparte astazi palmaresul sportiv ca pe mobila si covoarele unui proces de partaj la divort, e nu numai inept, dar si pe alta lume... Palmaresul sportiv poate fi judecat numai de catre instantele sportive, niciodata de CAB sau de ICCJ, ce n-au jurisdictie si nici competente legale pe asemenea spete. Interesant este ca "clatitaresele" se refera in sentinta la actuala FCSB ca fiind fosta Steaua Bucuresti; fapt ce le dinamiteaza intreaga judecata. Pai, daca esti recunoscut ca fiind astazi "fosta", e limpede si logic ca mai ieri erai "actuala"... De exemplu, Farul de acum este fosta Viitorul de ieri, si-i mosteneste palmaresul sportiv! FCSB de astazi este fosta Steaua Bucuresti de ieri, si-i mostteneste palmaresul sportiv, ever!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Octombrie 2023, 10:26
Postat de nordsjaelland pe 24 Octombrie 2023, 07:40

Impostor numit politic. E plina Romania de Bachizi...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează