FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ 3-0

Tănase e suspect de ruptură

Articol de - Publicat marti, 07 decembrie 2010 00:00

Tănase a ieşit în minutul 32 acuzînd probleme la coapsa dreaptă, iar azi va afla dacă va juca la Napoli, pe 15 decembrie.

Steaua a cîştigat detaşat meciul cu Universitatea Cluj, dar are motive de îngrijorare! Căpitanul Cristi Tănase a ieşit accidentat în minutul 32, acuzînd o leziune la coapsa dreaptă în urma unui sprint. Staff-ul medical al Stelei se teme de o accidentare gravă, iar mijlocaşul va face azi un RMN pentru a afla gravitatea accidentării.

Conducătorii echipei speră să nu fie vorba despre o ruptură musculară, pentru că astfel Tănase nu ar putea fi recuperat pentru meciul decisiv cu Napoli din Europa League, de pe 15 decembrie. Căpitanul stelist a ieşit şchiopătînd de la vestiare, îngîndurat de situaţia sa. "Sper să nu fie nimic grav. Rezonanţa pe care o va efectua ne va da verdictul!", a spus preşedintele din Ghencea, Helmuth Duckadam.

"Rămîne de văzut dacă ne vom baza pe Tănase la Napoli. Ar fi o pierdere mare pentru noi!"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

"Sper să nu fie nimic grav, dar nu pot să nu mă tem pentru că leziunile musculare sînt greu de tratat!"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"Putem recupera zece puncte!"
Marius Lăcătuş a vorbit la finalul partidei despre şansele Stelei la campionat: "Diferenţa de puncte faţă de primul loc e una mare, sînt îngrijorat, dar vom avea o iarnă liniştită după această victorie. Cred că putem recupera diferenţa ce ne desparte de celelalte echipe!", a spus Lăcătuş. Tehnicianul stelist a vorbit şi despre meciul de la Napoli: "Ar fi o performanţă extraordinară să ne calificăm în primăvara europeană!".

Jucătorii au primit liber
Marius Lăcătuş şi-a recompensat jucătorii după victoria de aseară. El a decis să le permită acestora să meargă acasă, deşi de la venirea lui Mihai Stoica în Ghencea regula era ca după fiecare meci echipa să înnopteze în cantonament.

"Sîntem dezavantajaţi de oprirea campionatului. După ce am jucat atît de bine cu Liverpool, am început să credem că nimeni nu ne poate învinge!"
Geraldo Alves, fundaş Steaua

"Nu e cazul să dezarmăm, chiar dacă ne despart zece puncte de primul loc. Sînt încrezător că ne putem califica la Napoli!"
Janos Szekely, mijlocaş Steaua

"Era important să cîştigăm pentru că ultima impresie contează. Am avut o evoluţie bună. Ştiu că locul 7 e puţin pentru Steaua, sper să revenim în retur. Cît timp există şanse matematice, noi sperăm"
Marius Bilaşco

"3 goluri şi 3 puncte mari şi importante. Sperăm la titlu, mai sînt 16 jocuri de disputat, deci 48 de puncte. Iar majoritatea echipelor de peste noi în clasament vin în Ghencea. Putem lua campionatul! Va fi greu şi cu Napoi, dar mergem să cîştigăm"
Novak Martinovici

"Arbitrajul m-a cam deranjat, ne-a umplut de cartonaşe galbene şi am avut şi penalty la Bilaşco. Dacă îl dădea, jocul se termina mai repede. După acest rezultat avem un moral bun pentru Napoli"
Helmuth Duckadam

Bogdan Stancu golgheter
Sezonul prost al Stelei poate fi estompat de reuşita lui Bogdan Stancu, golgeterul Ligii I în intersezon. După reuşita de 3-0 de aseară, "Motanul" ocupă primul loc cu 13 goluri, urmat de Zicu, Herea, Eric - cîte 8 goluri şi Olariu şi Moraes - 8 goluri. Ultimul golgeter dat de Steaua a fost Claudiu Răducanu, în anul 2003, cu 21 de reuşite. (I. Iordache)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ady_my_star
ady_my_star  •  07 Decembrie 2010, 11:34

lacatus ...bagai frate mai des pe Radut,Matei...chiar si Szekely ar merita sa intre de la inceput!!!

star01
star01  •  07 Decembrie 2010, 10:22

ar fi o sansa mare pt "pustiul teribil" Matei...

eugen_t84
eugen_t84  •  07 Decembrie 2010, 07:12

Pai sa ii multumeasca lui Lacatus ca l-a fortat sa joace. S-asa nu a jucat cine stie ce + ca era si obosit. Avea 3 variante in locul lui Tanse pe partea stanga (MArinescu, Surdu, MAtei). Pt. Becali - fai bagajele lui Szekely ca n-are ce cauta la Steaua, sa ne lase ca numa pe jos sta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează