FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - STEAUA, 17 MARTIE

Tănase revine în Derby de România

Cristi Tanase, Tanase, Steaua
Cristi Tanase, Tanase, Steaua

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Piteşteanul nu va evolua nici la Urziceni, dar va fi apt pentru jocul cu Dinamo, programat pe 17 martie

Stoichiţă l-a pierdut pentru disputa cu Unirea, de duminică, pe Pleşan, care va fi suspendat. În plus, nu va miza nici la acest meci pe Cristi Tănase, pe care nu l-a putut folosi la CFR. Piteşteanul va fi nevoit să stea pe bară încă o săptămîna din cauza operaţiei de extirpare a unui chist dentar.

Va reveni la antrenamentele echipei abia după meciul cu Urziceni tocmai pentru a fi recuperat sută la sută pentru marele derby cu Dinamo, programat pe 17 martie, în Ştefan cel Mare. "E posibil ca el să reintre cu Oţelul, în finalul partidei, pentru a avea cîteva minute jucate înaintea întîlnirii cu Dinamo", a dezvăluit ieri unul dintre antrenorii Stelei.

5,67 e media notelor GSP ale lui Tănase în actualul campionat, doar Grzelak şi Tudose aflîndu-se în spatele lui

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (2)
 •  02 Martie 2010, 06:35

la ce sa revina? pai in afara de un sut nu a jucat nimic in ghencea.uite in retur: o repriza in prima etapa , cel mai slab de pe teren ,apoi accidentat mai joaca 15 minute cu dinamo si s-a facut aprilie... cea mai tare teapa pe care a luato becali se numeste tanase.

 •  02 Martie 2010, 02:15

..... tocmai cand trebuie va reveni ..... cu un hatrick ............... va fi tornada in Stefan cel Mare STANCU-KAPETANOS-TANASE-SZKELY-KARAMIAN-PLESAN VOR FACE TOT JOCUL O SA VEDETI ATUNCI SPECTACOL

Vezi toate comentariile (2)
Comentează