FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

VIDEO Cel mai optimist dintre jucătorii FCSB: „Lupta nu e cu Rapid sau cu CFR, este cu noi!”+ „Dacă vom face asta cred că vom cuceri campionatul”

Ștefan Târnovanu (22 de ani) n-ar urma să fie convocat pentru „dubla” cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie) din preliminariile Euro 2024. Motivul? Portarul FCSB ar fi mai important la România U21.
Ștefan Târnovanu (22 de ani) n-ar urma să fie convocat pentru „dubla” cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie) din preliminariile Euro 2024. Motivul? Portarul FCSB ar fi mai important la România U21.

Articol de - Publicat marti, 20 februarie 2024 12:00 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 14:52

Ștefan Târnovanu, 23 de ani, a evidențiat faptul că FCSB și-a îmbunătățit defensiva în acest an și a explicat de ce consideră că echipa lui rămâne favorita la titlu, indiferent ce calcule se fac în perspectiva luptei pentru titlu.

Ștefan Târnovanu, 23 de ani, a fost MVP-ul partidei U Cluj - FCSB (0-0), portarul liderului blocând penalty-ul lui Dan Nistor. După ce a parat mingea șutată de decarul ardelenilor, goalkeeper-ul roș-albaștrilor a blocat și a doua reluare a adversarului.

Note GSP după U Cluj - FCSB 0-0 » Un MVP, un „jupân” și multe frici
U Cluj - FCSB 0-0
Note GSP după U Cluj - FCSB 0-0 » Un MVP, un „jupân” și multe frici

Ștefan Târnovanu despre lupta la titlu: „Dacă vom câștiga meciuri, iar defensiv vom sta bine, ei tot în spatele nostru vor fi”

La final, titularul dintre buturile bucureștenilor a evidențiat capitolul la care excelează FCSB în acest moment. Totodată, a explicat cum vede lupta pentru campionat.

„Ținând cont de lupta la titlu, am pierdut două puncte. Ținând cont de cum s-a desfășurat meciul, consider că e un rezultat echitabil.

Am făcut un meci bun, am avut ocaziile noastre, dacă am fi marcat în prima repriză, altfel ar fi fost jocul. Ei au avut acel penalty, apoi nu prea au mai ajuns la poartă.

Lupta nu e cu Rapid, nu e cu CFR, e cu noi! Dacă noi vom fi puternici și vom câștiga meciuri, iar defensiv vom sta foarte bine, cred că vom cuceri campionatul. Nu fac comparații, dar spre deosebire de anul trecut nu mai primim goluri.

14meciuri din totalul celor 30 din această stagiune au fost fără gol încasat de Ștefan Târnovanu

În 2024, din cinci meciuri, avem patru fără gol încasat! E un lucru bun. U Cluj, în afara acelui penalty, nu a ajuns la poarta noastră! În ofensivă, avem cel mai bun atac, așa că vom câștiga meciurile, sută la sută”, a reacționat moldoveanul.

Cum l-am blocat pe Nistor? Am gândit... Am văzut că înainte a bătut în stânga și a dat tare, acum m-am gândit că o să schimbe. Mă bucur că am fost inspirat și am reușit să parez
Ștefan Târnovanu, portar FCSB

Ștefan Târnovanu: „Majoritatea colegilor avem această mentalitate. Cine n-o are o s-o aibă!”

S-au înmulțit problemele de lot la FCSB. Doar pentru partida din Transilvania au absentat Dawa (plecat în Franța pentru că i-a născut soția), Pantea (accidentat pentru următoarele 6 luni) și Băluță (accidentat), plus alți jucători care au evoluat acuzând o stare de răceală.

„Dacă suntem mai mulți și sănătoși, ai de unde alege, e mai bine. Îi așteptăm și pe cei accidentați să vină alături de noi. Ținând cont că vine play-off-ul, e clar, contează orice om lipsă, dar suntem puternici și vom încerca să suplinim orice absență.

Nu contează cine e în spatele nostru, important e ce vom face noi. Dacă vom câștiga, ei tot în spate vor fi! Contează doar ceea ce facem noi și atât.

Majoritatea colegilor au aceeași mentalitate, cum am și eu. Iar cine nu o are încă o să aibă!”, a exclamat, ferm, Târnovanu.

25de goluri a primit portarul FCSB în actualul sezon, în toate competițiile interne și internaționale

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO U CLUJ - FCSB » Ștefan Târnovanu: „Ținând cont de lupta la titlu, am pierdut două puncte. Ținând cont de cum a arătat partida, am câștigat un punct”

Citește și alte știri:

VIDEO + FOTO Atmosferă superbă la U Cluj - FCSB » Număr impresionant de roș-albaștri „infiltrați” printre ardeleni

EXCLUSIV // VIDEO Adrian Cristea știe cum poate câștiga FCSB titlul: „Nea Gigi să dea cât mai puține informații”. De ce nu crede încă în remontada lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
supereduardo10
supereduardo10  •  22 Februarie 2024, 16:23

:))) Penibila ehipa .

magic4ever
magic4ever  •  20 Februarie 2024, 12:33

Bai da ce invincibili si ce joc galactic au cei de la FCSB de au lupta doar cu ei:)))) Sa vezi cand pierd cu Rapid ce o sa le tremure genunchii...au avut noroc ca a jucat Rapid 2 luni fara atacanti si CFR l-a avut antrenor pe Mandorlini care nu are nici o idee tactica,acum Rapid cu atacanti si CFR cu Mutu pe banca joaca cu totul altceva si o sa castige pe banda rulanta,in timp ce FCSB este dominata la toate capitolele de Sepsi si castiga cu noroc si se chinuie sa scoata un egal cu U Cluj care este printre cele mai slabe echipe pe teren propriu....

Un.Print.din.Levant
Un.Print.din.Levant  •  20 Februarie 2024, 12:30

In disputa cu voi înșivă va ajuta arbitri, așa cum o fac mereu! Va dau ei cate penaltiuri aveți nevoie sa nu va bateți singuri si sa ieșiți pe locul doi in competiția cu voi înșivă! Caricaturi ce sunteți!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează