FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Adrian Cristea știe cum poate câștiga FCSB titlul: „Nea Gigi să dea cât mai puține informații”. De ce nu crede încă în remontada lui Dinamo

Adrian Cristea
Adrian Cristea

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 11:11 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 12:42

„Prințul” Adrian Cristea, 40 de ani, a creionat avancronica meciului U Cluj - FCSB, a explicat de ce mizează pe oaspeți și îi dă un sfat lui Gigi Becali. Totodată, a relatat cum vede situația de acum de la Dinamo.

U Cluj - FCSB închide etapa #26 a SuperLigii, diseară, de la ora 20:30. Ardelenii speră să prindă play-off-ul, după rezultatele din 2024 sunt obligați să câștige pe Cluj Arena. Roș-albaștrii au adunat trei victorii și o remiză, caută victoria pentru a rămâne la 9 puncte de Rapid, ocupanta locului secund.

Mihai Rotaru, „împuns” în direct de șeful CS Universitatea: „I-a îndepărtat pe toți, a rămas el «primadonă»! Să găsească un manager mai bun”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru, „împuns” în direct de șeful CS Universitatea: „I-a îndepărtat pe toți, a rămas el «primadonă»! Să găsească un manager mai bun”

Adrian Cristea face avancronica meciului U Cluj - FCSB: „Una e favorită, alta e imprevizibilă”

Adrian Cristea, acum în vârstă de 40 de ani, a evoluat la ambele grupări. În 2011, Florian Walter, fostul conducător al „Șepcilor roșii”, îl aducea pe „Prinț” din Ștefan cel Mare, de la Dinamo, pentru 2 milioane de euro! A evoluat un an pe malul Someșului, a adunat 11 goluri și 8 assist-uri în 42 de meciuri.

După ce a îmbrăcat și tricoul Petrolului, unde a cucerit Cupa României, a semnat cu FCSB. A jucat un sezon pentru gruparea lui Gigi Becali, 12 meciuri, un gol și un assist.

Diseară, va vedea la televizor confruntarea dintre U Cluj și FCSB, consideră că, în ciuda speranțelor și optimismului alb-negrilor, formația lui Elias Charalambous este favorită.

„Joacă U Cluj cu FCSB, iar FCSB e Steaua (râde). Având în vedere forma echipei lui nea Gigi, te gândești că are prima șansă. Oricum, va fi un meci deschis. U Cluj este imprevizibilă, poate face partide bune, cum poate face și unele nereușite. Consider că FCSB e favorită, e în formă", a comentat Cristea într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Are cine să-i înlocuiască pe Dawa, pe Pantea sau pe Băluță, absenți. FCSB e pe val, se poate impune și la Cluj. U Cluj este în scădere de formă, nu mai e echipa de anul trecut. Nu știu ce-a fost, ce s-a întâmplat
Adrian Cristea

Sfat pentru Gigi Becali: „Să fie mai reținut cu presa”

Fostul mijlocaș central, cu o tehnică foarte bună, este de părere că nimeni nu poate pune piedică fotbaliștilor de la FCSB în lupta pentru câștigarea primului campionat, după o pauză de 9 ani.

„În momentul de față, totul e pentru FCSB, nu văd cine să-i pună piedică. Poate a venit și rândul acestei echipe să fie campioană. Cei de acolo se pot împiedica doar singuri.

(ce este nevoie acum la FCSB?) Liniște la echipă, nea Gigi să fie abil, să știe să gestioneze situația cu antrenorul principal (râde), cu presa, să fie mai reținut, să ofere cât mai puține informații”, a declarat fostul fotbalist.

9selecții a adunat Adrian Cristea la echipa națională

Unde îl vede evoluând din vară pe Florinel Coman

Florinel Coman este cel mai mediatizat fotbalist din fotbalul intern. Fost jucător în Belgia, la Standard Liege, Cristea este de părere că șeptarul FCSB, 26 de ani în luna aprilie, trebuie să plece din Liga 1 la vară.

„Florinel Coman este unul dintre cei nu prea mulți pe care-i apreciez din fotbalul românesc. Trebuie să plece la vară, ar fi bine pentru el. Să plece afară, în Europa. Nu-l văd în Arabia Saudită sau undeva unde să meargă doar pentru bani. Poate juca în Europa.

Depinde unde ajunge în Occident, nu gândesc foarte sus, dar la o echipă bună din Europa, de ce nu?”, a reacționat moldoveanul.

10goluri în 22 de meciuri a reușit Coman pentru FCSB în Liga 1 în această ediție

Adrian Cristea despre Dinamo de acum: „La victorii e bine și frumos, să vedem când nu va mai învinge!”

Cristea a cucerit ultimul titlu de campioană din vitrina „câinilor”, în 2007. Era unul dintre fotbaliștii importanți de atunci ai lui Dinamo. Cristi Borcea era fanul „Prințului”. Acum, Adrian urmărește cu detașare ceea ce se întâmplă cu „haita”.

„Dinamo vine acum după o serie de două victorii la rând, dar e greu de dat verdicte. Totuși, echipa are moral, pare că atmosfera este bună, există încredere. Însă e dificil să se salveze, trebuie să bage două echipe sub ea.

Depinde de cum va gestiona situația. Fiindcă la victorii e bine și frumos, să vedem când nu vor mai bate, cum vor reacționa «câinii»!”, a mai comentat Cristea.

Îmi plac Bauza și Mitriță, chiar dacă echipele lor nu merg așa cum și-ar fi dorit suporterii, fotbaliști tehnici, interesanți
Adrian Cristea

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERN: 

„Refuz să cred!” » Decizia lui Gigi Becali l-a șocat: „A făcut rău echipei!”

Mihai Rotaru, „împuns” în direct de șeful CS Universitatea: „I-a îndepărtat pe toți, a rămas el «primadonă»! Să găsească un manager mai bun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
forza_csms
forza_csms  •  19 Februarie 2024, 16:24

Astia care spun ca CSB e Steaua sunt niste prosti. Practic, contrazic instantele judecatoresti, ca stiu ei mai bine si sunt mai destepti. Maaaars !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close