FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Tatăl lui Andrian Iencsi a decedat, fiind infectat cu COVID-19

Iosif Iencsi, jucătorul încercuit +6   FOTO
Iosif Iencsi, jucătorul încercuit

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 10:45 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 11:08

Iosif Iencsi, tatăl lui Adrian Iencsi (45 de ani), a murit la vârsta de 79 de ani, după o îndelungată luptă cu COVID-19. Acesta a fost inițial internat la Spitalul Județean Piatra Neamț, cel în care s-a produs tragicul eveniment în urmă cu două săptămâni.

Tatăl fostului fotbalist și mama acestuia se aflau internați la Spitalul Județean Piatra Neamț în momentul incendiului, fiind infectați cu COVID-19. Ulterior, aceștia au fost transportați spitalul modular pentru bolnavii de COVID-19 din Lețcani. Pe 25 noiembrie, Iocșa Iencsi a pierdut lupta cu virusul și s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani, conform lui Gelu Crăcană, fostul ofițer de presă de la Ceahlăul Piatra Neamț.

Fost fotbalist la Ceahlăul

Ioșca Iencsi, fost fotbalist la Ceahlăul Piatra Neamț în perioada 1966 - 1977, a evoluat pe postul de fundaș central, la fel ca fiul său. Acesta a fost chiar căpitanul nemțenilor și s-a retras din activitate cu două luni înaintea împlinirii vârstei de 36 de ani.

Tata fiind cunoscut în Piatra Neamț, o certam pe mama să îi spună să nu mai vină la meciuri pentru că nu am chef să spună colegii mei că eu joc în echipă pentru că tatăl meu e fotbalist. Tata nu a mai venit, dar se ascundea după copaci ca să mă urmărească la meciuri. A fost mândru când am fost chemat pentru prima dată la lotul naţional şi asta cu susţinerea domnului Victor Piţurcă
Adrian Iencsi, la TV Telekom Sport

+2 FOTO

Sursă foto: Gelu Crăcană

Iencsi a vorbit despre meciurile trucate de jucători: „Poate de asta nu am avut continuitate”

Citește mai multe știri din fotbal:

EXCLUSIV Iosif Rotariu, devastat de moartea lui Diego Maradona: „Parcă s-a rupt ceva din mine. Îmi e greu de tot”

FOTO Victor Ponta a plagiat și mesajul de adio pentru Diego Maradona » Internetul nu l-a iertat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează