FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tatăl lui Florentin Matei sare la MM Stoica și Mihai Teja! „Ce mai era de făcut, să stea sclav un an jumate?!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2019 12:47

Florentin Matei nu a reușit să se impună la FCSB. Matei s-a întors în această vară la Astra Giurgiu, iar astăzi a plecat cu noua sa echipă în cantonamentul din Slovenia.

Tatăl Costel Matei este nemulțumit de modul în care conducătorii FCSB s-au comportat cu mijlocașul în vârstă de 26 de ani.

„Ce să facă? Să stea sclav pentru un an și jumătate cât mai avea contract? Meme Stoica nu l-a dorit la Steaua. Nici Teja. L-a vrut doar Gigi Becali. MM și Teja l-au vrut pe Răduț în locul lui Florentin. Gigi le-a zis că ăsta e mai tânăr, are altă clasă, dar ce clasă l-au lăsat să arate? Dacă îţi baţi joc de clasa lui după un meci, degeaba”, a declarat acesta conform Fanatik.

6 lunia rezistat Florentin Matei la FCSB, la a doua aventură a acestuia la clubul unde a crescut

Citește și:

Nu-i de glumă cu Andone! Noul antrenor al roș-albaștrilor vrea să fie șeful vestiarului: detalii inedite de la antrenament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
103218647204174
Robokup Doru  •  21 Iunie 2019, 19:41

Astra poate lua bani frumosi pe Florentin Matei si asta in timp foarte scurt dar are nevoie de încrederea antrenorului ... a clubului... Nu poti avea performanta cand antrenorul te ignora patronul te jignește in presa In Ucraina sau Croatia contributia lui Matei , aproape in toate meciurile in care a jucat , a fost decisiva

Vezi toate comentariile (1)
Comentează