FOTBAL  »  Superliga  »  DOPAJ

Tatăl lui Paul Pârvulescu sare în apărarea fiului său, suspendat pentru dopaj: „Un moment de rătăcire! Sunt sigur că e curat”

Paul Pârvulescu. Sursă foto: Arhvă GSP
Paul Pârvulescu. Sursă foto: Arhvă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2020 20:18

Eugen Pârvulescu, tatăl lui Paul Pârvulescu, fotbalistul suspendat provizoriu pentru dopaj, sare în apărarea fiului său și spune că declarațiile făcute la GSP Live, care au declanșat ancheta ANAD, au fost făcute de Paul din neatenție.

„Sunt ferm convins că nu a făcut așa ceva. Acea declarație a fost un moment de rătăcire al său, nu a înțeles contextul în care i-a fost pusă întrebarea. Sunt sigur că nu a făcut așa ceva și este curat.

De altfel a fost testat peste tot unde a fost, la toate echipele, și în străinătate și a fost curat. Sunt convins că cei de la comisie vor anula suspendarea”, a declarat Eugen Pârvulescu, potrivit digisport.ro

Paul Pîrvulescu a recunoscut în direct că s-a dopat în România: „N-am făcut insuflații rectale, ci injecții în venă!”

Paul Pârvulescu (31 de ani, fundaș stânga), în prezent jucătorul celor de la Academica Clinceni, a recunoscut la GSP Live că s-a dopat la o echipă din România, însă nu a dorit să-i dea numele.

„Eu la FCSB n-am făcut ozonoterapie, am făcut în altă parte, dar nu la Steaua. Pentru mine, era suficient să stau 2-3 minute în apă rece, apoi în apă caldă, după care alternam și eram ok. Când făceam ozonoterapie, a doua zi mă simțeam rău, dar următoarea zi eram ok. 

Nu pot să spun unde am făcut, pentru că aș pune doctorul de-acolo într-o situație delicată. Eu n-am făcut insuflații rectale, ci injecții în venă. Nu e ceva wow, iar din punctul de vedere al sănătății e ok. Dar e doping, da”, a spus Pârvulescu, la GSP Live.

VIDEO. Paul Pârvulescu a declarat, în direct la GSP Live, că s-a dopat la un club din România!

Citește și alte știri despre suspendarea lui Paul Pârvulescu: 

Cristi Balaj, președintele ANAD, reacție fermă după suspendarea lui Paul Pârvulescu

EXCLUSIV Paul Pârvulescu, SUSPENDAT pentru dopaj! Final de carieră?!

EXCLUSIV Paul Pîrvulescu a recunoscut în direct că s-a dopat în România: „N-am făcut insuflații rectale, ci injecții în venă! A doua zi mă simțeam rău”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
147259629210475
Valentin Onea  •  10 Iunie 2020, 08:22

S-a dat cocos, dar a cazut ca o gaina ! Acum s-o suporte.

147259629210475
Valentin Onea  •  10 Iunie 2020, 08:22

A- dat cocos, dar a cazut ca o gaina ! Acum s-o suporte.

10203358445722434
Laurentiu Ion  •  10 Iunie 2020, 06:43
Postat de flojo pe 09 Iunie 2020, 21:20

E la fel de curat precum e de deștept! Adică deloc!

Si e la fel de destept ca taica-sau care zice ca "De altfel a fost testat peste tot unde a fost, la toate echipele, și în străinătate și a fost curat." Ozonoterapia nu iese la teste antidoping. Singurul fel in care poti fi prins este doar daca te prinde cu acul in vena sau daca declari tu ca ai facut asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează