FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

Tătăruşanu, singurul spectator fără bilet! » Portarul Stelei nu a ieşit niciodată pe centrări la meciul cu Vaslui

Tătărușanu a fost zero barat în duelul cu moldovenii.
Tătărușanu a fost zero barat în duelul cu moldovenii.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 21:52

Portarul Stelei a bifat o premieră greu de imaginat pentru un goalkeeper: zero ieşiri pe centrări în meciul cu FC Vaslui.

Steaua are portar de 1,94 metri, dar acest lucru nu se simte deloc pe gazon. De ce? Pentru că deşi are un uriaş între buturi, acesta stă doar pe linia porţii. Deşi pare greu de crezut, Tătăruşanu a fost zero barat în duelul cu moldovenii. O demonstrează cifrele oferite Gazetei de firma rusă de monitorizare InStat. Goalkeeper-ul Stelei şi al echipei naţionale nu a ieşit deloc dintre buturi, el avînd zero chiar şi în dreptul încercărilor de a interveni la vreo centrare în cele 90 de minute!

Spre deosebire de Tătăruşanu, rivalul său de la Vaslui, Borjan, are zece ieşiri pe centrări, dintre care 9 au fost reuşite. În plus, în dreptul lui "Tătă" nu este trecută nici o intervenţie reuşită, în timp ce portarul moldovenilor are o intervenţie, la şutul lui Mihai Costea din a doua repriză. Culmea e că centrarea din lovitură liberă a lui Adailton la golul lui Wesley a fost singura precisă dintre cele patru încercări ale vasluienilor.

23 de goluri a primit Tătăruşanu în cele 29 de partide în poarta Stelei în acest sezon în toate competiţiile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
starchild
starchild  •  22 Aprilie 2012, 22:16
Postat de cala_calin pe 22 Aprilie 2012, 12:29

la faza golului celor de la vaslui ......... tatarusanu trebuia sa iasa .. era mingea lui ......

Nu neaparat, dar nu a schitat nici o reactie motrica la capul lui Wesley. In 99 din 100 de cazuri, portarii schiteaza ceva, macar o tentativa. Nu intelegeti, ca individul nu are capacitatea de a reactiona si interactiona cu jocul de fotbal in general, cu dinamica fazelor in special. Nu simte jocul, nu simte fazele, are o mobilitate de 1 mp in careu ... nimeni nu se uita la picioare la portari, ale lui Tatarusanu sunt poractic inghetate pe gazon atat in latitudine/longitudine cat si in altitudine.

starchild
starchild  •  22 Aprilie 2012, 22:02

Ma doare in cot cine e in poarta 'nationalei', dar Balgradean e cu 10 clase pestre Tatarusanu, Cezar Lung este cu 10 clase peste Tatarusanu (sau Pantelimon, acelasi drak), portarii de la echipe de top din Liga 2 sunt cy multe clase peste Tatarusanu (Timisoara sau Bistrita (Albut era peste Tatarusanu si cand jucau amandoi la Gloria)), Tibi Lung este si el mult peste Tatarusanu; Stanca si Cojocaru sunt peste Tatarusanu cu mult, si nu in ultiumul EU sunt peste Tatarusanu, si mai stiu si cu mingea. Din 10 vs 10 penatlty-uri fac pariu ca apar mai multe decat Tatarusanu. Miza, e sa dispara Tatarusanu de la Steaua.

lp64
lp64  •  22 Aprilie 2012, 16:42

"...Tătăruşanu a fost zero barat în duelul cu moldovenii...". Ei si, vi se pare cumva ca e prima oara? Unul dintre "razboinicii" lui Gigi care a dus Steaua pe locul 5, nu-i asa, Mitzo? Mitza, care cum nu suporta popularitatea lui Duckadam, il cearta public pe acesta de cite ori vorbeste despre Tatarusanu! Care si Duckadam "nu-si facea probleme cu Vasluiul", de parca juca cu Avintul Prabusirea! Mai lipsea Argaseala, si tabloul lingailor era complet...Pina la urma, Becali e vinovat, pentru ca plateste asemenea specimene.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează