FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tatu avertizează rivalele Stelei: "M-am născut puternic!"

Brazilianul a povestit cum şi-a atras porecla şi care este secretul musculaturii sale, cu care i-a impresionat pe stelişti
Brazilianul a povestit cum şi-a atras porecla şi care este secretul musculaturii sale, cu care i-a impresionat pe stelişti

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 iulie 2011 09:58

Sud-americanul e cel mai reuşit transfer al roş-albaştrilor din această vară, el impunîndu- se deja ca un titular cert pentru sezonul viitor.

Coboară în holul hotelului în care sînt cazaţi steliştii alături de Brandan. În lipsa lui Geraldo, omul de care Tatu e dependent, argentinianul joacă rolul de translator. Numele său adevărat e Leandro Angel Martins, însă pe tricoul cu numărul 77 e scris L. Tatu.

Tatu are un tatuaj mare pe braţul drept, o stea, numele fetei sale, Ines, şi un mesaj în portugheză: "Amor eterno, sentimento unico". "De ea îmi este foarte dor şi de soţia mea. Amîndouă sînt în Portugalia şi mă aşteaptă. În curînd voi mai avea un copil!", anunţă Tatu. Brandan zîmbeşte şi îl felicită. E printre primii care află vestea.

- Tatu, de ce ai ales Steaua?
- Pentru că, la 29 de ani, era timpul să ajung la o echipă importantă, iar Steaua este un nume mare în Europa!

- Chiar auziseşi de Steaua înainte de a semna?
- Da, normal. Şi nu o spun doar pentru că am ajuns aici. Auzisem de România datorită lui Hagi. Cum să fii fotbalist şi să nu fi auzit de Hagi? Un jucător absolut genial!

"Sînt atacant, dar joc ce vrea antrenorul!"

- Ai fost folosit şi mijlocaş dreapta, dar şi atacant. Unde te simţi cel mai bine?
- Ambele posturi sînt de atac, deci îmi plac. Pot juca şi în stînga, nu numai pe dreapta. Dacă mă întrebi pe ce post mă simt cel mai bine, îl aleg pe acela de vîrf.

- Ţi-ai propus să dai un număr de goluri sezonul acesta?
- Nu, nu am asemenea obiective. Îmi doresc ca prin evoluţiile mele să fac pe toată lumea fericită, să cîştigăm trofee, nu să fiu eu golgeter. Dacă voi marca, cu atît mai bine! Îmi place să dau goluri, să simt bucuria de după o reuşită.

- Ce ştii de contracandidatele Stelei pentru titlul?
- Sincer, pe mine mă interesează doar Steaua. Nu subestimez pe nimeni, dar dacă noi vom arăta bine şi vom juca la potenţialul pe care-l avem, atunci sigur ne vom îndeplini obiectivele.

- Peste o săptămînă vei debuta în Supercupă contra Oţelului.
- Ştiu, abia aştept să înceapă meciurile oficiale şi să cîştigăm trofeul.

"Nu lucrez suplimentar la sală!"

- Ai impresionat pe toată lumea cu musculatura ta extrem de bine definită.
- Da? (rîde). Nu fac nimic suplimentar la sală, să ştii. Totul este de genetică, dar să ştii că nu am arătat aşa mereu.

- Dar cum?
- Cînd eram mic, eram grăsuţ, de aceea cei din familie m-au botezat Tatu. În Brazilia, Tatu înseamnă plinuţ. Eram ca o bilă cînd eram mic! (rîde).

- Ce le transmiţi suporterilor stelişti?
- Să aibă încredere în mine şi în echipă. Am auzit că Steaua are un public senzaţional. Vreau să fie alături de noi şi să ne bucurăm de trofee împreună!

MM l-a poreclit Karaev

Managerul general stelist este cel care a insistat pentru transferul lui Tatu în Ghencea. MM l-a urmărit în patru partide în Portugalia şi l-a ofertat pe brazilianul de 29 de ani, care a venit liber de contract în Ghencea. În timpul partidelor, Stoica îi acordă foarte mare atenţie atacantului carioca, el găsindu-i şi o poreclă inedită: Karaev, datorită stilului bătăios al fotbalistului. Ruslan Karaev este un luptător rus de K1, cunoscut în lumea luptelor datorită agresivităţii sale. Karaev are două titluri de campion K1 la profesionişti, în 2005 şi în 2008.

"Nu am învăţat decît cinci, şase cuvinte în limba română. Cuvinte care mă ajută să comunic cu colegii. Promit să învăţ cît mai repede totul!" (Leandro Tatu)

"Toate partidele trebuie cîştigate, chiar şi cele amicale. Nu trebuie însă să fim supăraţi că n-am reuşit, ci doar să trecem la muncă şi să cîştigăm meciurile oficiale!" (Leandro Tatu)

Citește și:

Nelu Varga a dezvăluit cine e noul președinte de la CFR Cluj: „Abia îl așteptăm în club”
Superliga
Nelu Varga a dezvăluit cine e noul președinte de la CFR Cluj: „Abia îl așteptăm în club”
S-a disputat ULTIMA partidă pe Stadionul Dinamo, iar fuziunea dintre FC și CS este extrem de aproape » Ionuț Popa a făcut marele anunț
Superliga
S-a disputat ULTIMA partidă pe Stadionul Dinamo, iar fuziunea dintre FC și CS este extrem de aproape » Ionuț Popa a făcut marele anunț
Adrian Mititelu, despre plecările vedetelor FCU» S-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferurile lui Bauza și Baeten: „Am ajuns la o înțelegere!”
Superliga
Adrian Mititelu, despre plecările vedetelor FCU» S-a înțeles cu CFR Cluj pentru transferurile lui Bauza și Baeten: „Am ajuns la o înțelegere!”

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (9)
sorynelo
sorynelo  •  08 Iulie 2011, 12:53

stai un pic sa te vedem la treaba ca de-al de tine au fost multi pe la steaua in privinta trofeului mai trebuie sa asteptati ca nu bateti voi pe otelul asa usor ramane de vazut ce v fii sa te vedem in duelul cu perendija ce poti sa faci .bafta la steaua

digynho
digynho  •  08 Iulie 2011, 10:56

Tatu...poate o sa reusesti sa joci fotbal...Nu te mai incurca Bilasco acuma:)) Incearca sa fii mai individualist...infarara de Rusescu ala care pare sa stie ceva..in atac sunt cam praf

blaustein
blaustein  •  08 Iulie 2011, 10:47

Karaev a castigat intradevar gala de la Las Vegas in 2005 si alta gala in Asia , dar nu are nici un titlu suprem in K1, si nici nu cred ca-l va obtine prea curand. E bunicel, intradevar agresiv dar dezordonat in lupta, parerea mea, anul asta cred ca e al lui Badr Hari, daca in 2008 a facut nebunia care l-a privat de titlu, acum va fi pregatit complet.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează