FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reacția lui Lăcătuș, după ce a auzit cât cere Becali pe Tavi Popescu: „Vai de mine! Avem o problemă”

Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai mari jucători din istoria Stelei, nu e la fel de impresionat de Octavian Popescu (19 ani) precum conducătorii de la FCSB.
Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai mari jucători din istoria Stelei, nu e la fel de impresionat de Octavian Popescu (19 ani) precum conducătorii de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 20:00 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 20:03

Marius Lăcătuș, unul dintre cei mai mari jucători din istoria Stelei, nu e la fel de impresionat de Octavian Popescu (19 ani) precum conducătorii de la FCSB.

„Eu îmi doresc să-l văd pe Octavian Popescu la un Campionat European, la un Mondial, la echipa națională, în cupele europene cu FCSB, atunci îi vedem adevărata valoare. Dacă stăm să ne raportăm doar la realizările din Liga 1, înseamnă că avem o mare problemă”, a declarat Lăcătuș în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Întrebat despre prețul pe care Becali îl cere pentru Popescu, „Fiara” a comentat: „Hai să fim serioși. Ne mai uităm și noi la fotbalul european, vedem jucători de vârsta lui, pe la ce echipe joacă și cât valorează. Ce bine ar fi să i-l «fure» pe Tavi cu 50 de milioane! Vai de mine!”.

FCSB, pierdere grea pentru derby-ul cu Dinamo: „Șanse minime să joace”
Dinamo - FCSB
FCSB, pierdere grea pentru derby-ul cu Dinamo: „Șanse minime să joace”

„Tavi Popescu, peste Gavi și Nico de la Barcelona”

Oficialul FCSB MM Stoica e de părere că Tavi Popescu ar fi peste mijlocașii de perspectivă ai catalanilor Gavi (17 ani) și Nico Gonzalez (20).

„N-am întâlnit jucător ca Tavi Popescu de când sunt! Dacă ar pleca la Barcelona, ar fi titular, ar juca în fața lui Gavi și Nico. E mai talentat decât ei, e mai rapid, mai inteligent. Are viziune. Nu e doar extremă, poate să joace oriunde, e fotbalist mare”, a spus MM la Telekom Sport.

Tavi e un băiat cu picioarele pe pământ. Dacă intri peste el fără să bați la ușă, îl găsești uitându-se la meciuri, la TV, sau pe YouTube la jucători geniali, ca Neymar etc
Mihai Stoica, manager general FCSB

Gigi Becali visează iar la oferte fantasmagorice pentru Octavian Popescu

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul dintre FCSB și CFR Cluj. Autor al unui gol de generic, mijlocașul de la FCSB l-a vrăjit pe patronul Gigi Becali. Latifundiarul îl vede pe Popescu capabil să-l depășească în ceea ce privește performanțele și nivelul de joc chiar pe Gică Hagi, considerat la scară largă cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

„Eu consider că Hagi e cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar ce tind să cred e că Tavi Popescu îl va întrece. E o «blasfemie» pentru că e tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, cum se lipește mingea de el și ce atitudine are, plus plecarea de pe loc, e posibil să-l depășească pe Hagi. Am jucat cu CFR, nu cu orice echipă. La ora asta, Tavi e cel mai bun jucător din campionatul intern. 

Dă goluri, pase de gol, ce vrei mai mult? I-am spus lui MM: «mi-e frică să nu-l fure cineva cu 30-40 de milioane». Cu suma asta l-ar fura, e jucător de peste 100 de milioane! Nu-l dau acum. Poate 30 de milioane m-ar îndoi, dar pe 20 vă dau cuvântul meu că nu-l dau. O piesă ca asta, un astfel de geniu, vine o dată la 30-40 de ani”, a declarat Becali la Pro X.

8a fost nota primită de Octavian Popescu în Gazeta Sporturilor pentru prestația cu CFR Cluj

5 goluriși o pasă decisivă are Tavi Popescu la FCSB în actuala stagiune de Liga 1

VIDEO. Tavi Popescu, interviu confuz: „Golul? Specialitatea casei. Nu prea am exersat”

MM Stoica i-a găsit 3 probleme lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, prima acțiune după ce a preluat naționala: „Trebuie să vorbesc imediat cu Ianis Hagi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  28 Ianuarie 2022, 23:40

Gigi schimba-i clauza la 150-200 mil, ca Dortmund il vinde pe Haaland, la Bayern; mai pun diferenta si ti-l fura .... :)))

romeverest
romeverest  •  28 Ianuarie 2022, 12:06

Lacatus are perfecta dreptate !! Popescu nu a aratat inca nimic pe plan international ci numai in modestul nostru campionat pe care nimeni nu-l baga in seama !! Niciodata nu vom vinde jucatori pe sume imense pentru ca toata lumea cunoaste faptul ca jucatorii romani nu fac fata in campionatele puternice !! Juventus l-a cumparat pe Vlahovic, in varsta de 21 de ani, de la Fiorentina cu 75 de mil. de euro dupa ce acesta a inscris o “caruta” de goluri in campionatul italian. Milan a cumparat un tanar sarb pe care a platit vreo 20 de mil. de euro !! Astia sunt tinerii cautati de marile echipe !! De vorbe, publicitate si visele ciobanului suntem satui !!

2390836174295086
Chis Eduard  •  28 Ianuarie 2022, 01:57

Pentru *** de Meme probabil ca si Elton merita sa joace la Real Madrid, sigur le lua fata la aia Telekom sport trebuie sa fie un canal penibil sa il cheme pe puscarias in emisiuni Jalnici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează