FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali visează iar la oferte fantasmagorice pentru Octavian Popescu: „Îl poate întrece pe Hagi. E geniu, jucător de peste 100 de milioane de euro”

Octavian Popescu, în dreapta // foto: Imago Images
Octavian Popescu, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 11:53 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 12:38

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, crede că Octavian Popescu (19 ani), autorul unui eurogol în meciul cu CFR Cluj, scor final 3-3, are potențialul de a-l depăși pe Gică Hagi (56 de ani).

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul dintre FCSB și CFR Cluj. Autor al unui gol de generic, mijlocașul de la FCSB l-a vrăjit pe patronul Gigi Becali. Latifundiarul îl vede pe Popescu capabil să-l depășească în ceea ce privește performanțele și nivelul de joc chiar pe Gică Hagi, considerat la scară largă a fi cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

Becali susține că FCSB și-a găsit stadion: „Ministrul ne-a promis că putem juca acolo din februarie”
FCSB
Becali susține că FCSB și-a găsit stadion: „Ministrul ne-a promis că putem juca acolo din februarie”

Gigi Becali: „Cred că Tavi Popescu îl va întrece pe Hagi”

„Eu consider că Hagi e cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar ce tind să cred e că Tavi Popescu îl va întrece. E o «blasfemie» pentru că e tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, cum se lipește mingea de el și ce atitudine are, plus plecarea de pe loc, e posibil să-l depășească pe Hagi.

Am jucat cu CFR, nu cu orice echipă. La ora asta, Tavi e cel mai bun jucător din campionatul intern. Dă goluri, pase de gol, ce vrei mai mult?

I-am spus lui MM: «mi-e frică să nu-l fure cineva cu 30-40 de milioane». Cu suma asta l-ar fura, e jucător de peste 100 de milioane!

Nu-l dau acum. Poate 30 de milioane m-ar îndoi, dar pe 20 vă dau cuvântul meu că nu-l dau. O piesă ca asta, un astfel de geniu, vine o dată la 30-40 de ani”, a declarat Becali la Pro X.

Știi ce cred? Edi (n.r. - Iordănescu, probabilul viitor selecționer) e băiat deștept, cred că o să-l ia la națională. 

- Gigi Becali

8este nota primită de Octavian Popescu în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația cu CFR Cluj

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, groggy în apărare. CFR a avut un repetent. Cine a luat cea mai mare notă

Jucătorul lui FCSB, „taxat” după meciul cu CFR Cluj: „E fotbalist de mijlocul clasamentului. Și sunt blând!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  25 Ianuarie 2022, 08:23

Si brusc, toți ziariștii au căzut în extaz: avem un jucător de 100 milioane euro. Ne-a spus Gigi, nu mai este nici o îndoială. Prosport chiar și titrează asta iar GSp nu este nici ea departe. Ne facem de ras și ne umplem de ridicol. Sigur ca Octavian Popescu a jucat foarte bine cu CFR, nu neaga nimeni asta, dar sa îl compari cu Balaci și Dumitrache, cum face Mitica Dragomir, mi se pare hilar. Putintica răbdare nu ne strica pentru ca am mai avut stele întunecoase.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Ianuarie 2022, 18:37

sunt foarte curios cati ani vor mai trece si cati carlani vor ajunge mai mari ca Hagi pana cand o sa incetati cu elucubratiile lui jiji si ale lui mitica brutarie! ca vad ca in fiecare an este cate unul care va ajunge mai mare ca Hagi si , pana una alta, apuca 30 de ani tot la jiji in batatura!

archibald
archibald  •  24 Ianuarie 2022, 18:20

Pe omulețul lui Gopo nu-l duce capul prea mult iar unde nu-i cap vai de picioare! Nu face nici cât o ceapă degerată ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează