LIGA 1  ·  U CLUJ - TREPCA 1-0

Tehnici şi risipitori! Şepciile roşii s-au impus într-un amical în care Machado a fost responsabil cu spectacolul

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 24 iunie 2011 21:29

Machado a fost responsabil cu spectacolul. Nicola şi Szukala n-au avut de lucru, Achim e tehnic şi rapid, iar Marinescu bătăios.

Trepca a fost un adversar facil pentru clujeni, care au pasat lejer, din vîrful bocancului, şi au alergat puţin, ca pentru începutul unui stagiu de pregătire ce se anunţă, la nivel fizic, chinuitor. Machado a preluat o pasă de peste 30 de metri de la Păcurar şi l-a lobat, elegant, pe portarul kosovarilor, la prima fază de gol a "studenţilor", 1-0 (18).

Clujenii, care şi-au regăsit "unicul căpitan", pe Szilagyi, revenit după 7 luni de probleme medicale, n-au forţat. Putea să fie lejer 3-0 la pauză, dar acelaşi Machado n-a găsit plasa, imitat de Cristea. Szukala şi Nicola au fost titulari, însă n-au avut de muncă. Achim, activ, şi Marinescu, ambiţios, mereu la bătaie, au intrat în partea a doua, cînd Clujul a dominat copios, a avut o bară şi a ratat şi un penalty, prin Voican (90).

Inbox
- Revenit pe teren după 7 luni, fundaşul Zsolt Szilagyi a fost căpitan, Boştină cedîndu-i banderola.
- Costin Lazăr (Rapid) şi Janos Szekely (Steaua) vor semna luni cu U Cluj.

U Cluj - Trepca (Kosovo) 1-0
A marcat: Machado (18)

U: M. Popa - Unguruşan, Szilagyi, Szukala, Nicola - Boştină, Nasser - Cojocnean, Păcurar, Ad. Cristea - Machado. Antrenor: Ionuţ Badea. Au mai jucat: Matache, Boşneag, Achim, Abrudan, Cucui, Mendy, Tobă, Marinescu, Castro, Balde, Bazzi, A. VoicanMarinel a terorizat tot satul. Ireal ce s-a descoperit în lanul de porumb! Polițiștii „au zis că ei nu intră„
Libertatea
Comentarii (7)
ligax  •  25 Iunie 2011, 15:55
Postat de raresmondialu pe 25 Iunie 2011, 15:08

AVEM NEVOIE DE UN ATACANT DACA VREM SA REALIZAM OBIECTIVUL 1-4 ,DACA CLAU GOL NU ISI REVINE STAM DOAR IN MACHADO CACI PE RESTUL NUI MAI PUN CA NU PREA AU FATA DE ''U'' ,SPERAM SA MAI VINA VREO 2,3 JUCATORI VALOROSI SI SA AJUNGEM SUS !!!!!!!!!!!!!

Walter a zis ca are 5 atacanti. Ma miram si eu ca nu-l aduce pe Danciulescu dar daca zice el, atunci asa o fi!

ligax  •  25 Iunie 2011, 15:59
Postat de superstar20 pe 25 Iunie 2011, 11:47

Cu Szekely,Lazar si Marinescu U Cluj va arata exceptional,e de urmarit si Machado,mi-a placut in Liga 2,sezonul trecut de Liga 1 insa nu a rupt gura targului.

Mi-a placut Marinescu, e un jucator bun! Pana la urma, din cate se pare, Walter a facut o afacere buna dandu-l la schimb pe Bajenaru, care nu a impresionat cu numic.

raresmondialu  •  25 Iunie 2011, 15:08

AVEM NEVOIE DE UN ATACANT DACA VREM SA REALIZAM OBIECTIVUL 1-4 ,DACA CLAU GOL NU ISI REVINE STAM DOAR IN MACHADO CACI PE RESTUL NUI MAI PUN CA NU PREA AU FATA DE ''U'' ,SPERAM SA MAI VINA VREO 2,3 JUCATORI VALOROSI SI SA AJUNGEM SUS !!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1