FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Teja a dezvăluit motivul! De ce nu vine preparatorul Riccardo Proietti la FCSB: "Nu mi se pare normal"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 11:06

Preparatorul fizic Riccardo Proietti nu va merge la FCSB alături de Mihai Teja. Noul antrenor al roș-albaștrilor a dezvăluit motivul pentru care nu va putea colabora cu italianul pe care îl cunoaște de la Coverciano. 

"Ricardo este la naționala Israelului. E foarte greu să-l iau. Nu mi se pare normal ca la un club de talia Stelei în fiecare pauză competițională el să plece la lot.

E nevoie de preparator permanent lângă echipă. Are un salariu foarte mare și nu-l putem lua definitiv, să-l facem să renunțe la naționala Israelului", a zis Teja la conferința de presă. 

Preparatorul fizic italian Riccardo Proietti (49 de ani) a câștigat acum un deceniu titlul în Bundesliga cu Bayern, atunci când Ottmar Hitzfeld era antrenor la trupa din Munchen.

Cu 20 de ani de experiență în munca de preparator fizic, a mai activat la cluburi din Italia natală, la Pescara, la Udinese, la Empoli, apoi în Elveția, la Grasshoppers Zurich.

 LUI TEJA NU I-A VENIT SĂ CREADĂ CĂ A ACCEPTAT MEDIAȘUL

Antrenorul Mihai Teja a fost cel ce a insistat ca Riccardo să vină la Gaz Metan Mediaș: "Am căutat foarte mult un preparator fizic de calitate. Chiar vorbeam și cu cei din conducere. Și-am avut, la un moment dat, inspirația să-l sun pe Riccardo Proietti. Noi eram prieteni de multă vreme, voiam să văd ce face, dacă e sănătos și dacă-mi poate propune un nume de preparator bun. Vorbeam de cu totul alte treburi, când am avut o inspirație, zic eu, de zile mari:

«Auzi, dar tu ce faci, n-ai vrea să lucrezi cu mine?!». M-a izbit când mi-a spus: «Da, cum să nu!». «Riccardo, sincer, chiar poți?». Nu-mi venea să cred că e liber. Nu mă așteptam să-l pot aduce, e un mare profesionist. A așteptat două luni după naționala Emiratelor Arabe Unite, a spus că nu mai vrea să aștepte, că nu-i place să stea în afara circuitului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează