FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Teja i-a setat lista de cumpărături lui Gigi Becali » Ce spune de schimbarea sistemului + a lămurit definitiv situația lui Lucian Filip

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 10:49

Mihai Teja, antrenorul proaspăt instalat pe banca lui FCSB, a vorbit despre numărul transferurilor pe care vrea să le facă în această iarnă, dar și despre posibilitatea de a schimba sistemul de joc. 

"E timpul scurt să schimb repede ceva. Dar n-ar f foarte greu să schimb din 4-2-3-1 în 4-3-3.

Am trei fundași centrali foarte buni, Planic, Bălașa și Momcilovic. Ne-ar mai trebui un fundaș central. Avem un singur obiectiv, acela de a câștiga campionatul, nu mai suntem în cupele europene sau în Cupa României. Cred că lotul este ok pentru această perioadă. Vor veni 2-3 jucători pe posturi care nu sunt dublate. Jucătorii Stelei sunt foarte buni, au calitate mare și pot să câștige titlul", a spus Teja, la TV Digi Sport.

"Nu știu nimic despre Andrei Cristea. Eu și patronul am vorbit ceva, dar nu știu dacă domnul Becali a mai vorbit cu jucătorul. Andrei Cristea e un jucător bun, a demonstrat la Iași că e o soluție pentru fiecare echipă"

"Nu știu nimic despre Iulian Cristea, nu vreau să vă spun ceva pentru a minți. Negocierile sunt purtate de patron. Eu doar am vorbit cu domnul Gigi Becali" Mihai Teja, antrenor FCSB

Noul tehncian al roș-albaștrilor a lămurit situația lui Lucian Filip, după ce Becali a declarat că Teja i-a recunoscut că "nu poate face posesie cu Filip".

"Filip e căpitanul echipei, un jucător bun, care are un cuvânt greu în vestiar. Mă bazez pe Lucian Filip, cred că e un jucător importat. E un caracter bun și cu siguranță ne va ajuta să câștigăm campionatul. Consider că Filip e 60% defensiv, face mai mult faza defensivă", a mai spus Teja. 

Vezi și: Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești ;) Gestul uriaș făcut de Dică pentru Teja

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  31 Decembrie 2018, 01:42
Postat de liviuemil pe 30 Decembrie 2018, 14:10

Si care e dublura fundasului dreapta ????

plombele, Balasa (stopper) sau Roman (mij dreapta) ;=)))

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Decembrie 2018, 15:27

Pe Teja asta ori il string pantofii ori are un bat in fund,uitati-va la el,e tot o virgula deja.

liviuemil
liviuemil  •  30 Decembrie 2018, 14:10

Si care e dublura fundasului dreapta ????

Vezi toate comentariile (11)
Comentează