FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2

Adrian Mititelu, explicații despre telefonul dat pe bancă în timpul derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea: „Vă dau cuvântul meu de onoare!”

Adrian Mititelu, explicații despre telefonul dat pe bancă în timpul derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea FOTO: Captură @Orange Sport
Adrian Mititelu, explicații despre telefonul dat pe bancă în timpul derby-ului FCU Craiova - CS Universitatea FOTO: Captură @Orange Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 17:55 / Actualizat luni, 08 august 2022 18:03

În minutul 70 al partidei dintre FCU Craiova și CS Universitatea Craiova, scor 1-2, Robert Săceanu, directorul sportiv al celor de la FCU Craiova, a fost surprins vorbind la telefon pe bancă. Adrian Mititelu a prezentat propria variantă a evenimentelor.

Pentru a doua etapă la rând, oamenii din staff-ul lui FCU Craiova au fost surprinși vorbind la telefon în timpul partidelor. Adrian Mititelu dă asigurări că nu i-a cerut lui Croitoru să schimbe vreun fotbalist. 

Sorin Cârțu dezvăluie adevăratul motiv al rupturii de Reghecampf: „Nu a mai spus-o nimeni”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Sorin Cârțu dezvăluie adevăratul motiv al rupturii de Reghecampf: „Nu a mai spus-o nimeni”

Adrian Mititelu, explicații despre telefoanele de pe banca lui FCU Craiova

„Vă dau cuvântul meu de onoare! Dacă am avut vreodată treabă cu cineva, i-am spus cu 3-4 zile înainte că vreau să joace cineva. Atunci, la meciul cu FCSB, erau discuții despre reluările la televizor. 

Acum (n.r. cu CSU Craiova) l-a sunat fiul meu pe Săceanu. Avea un delay de două minute la meci. A fost o fază pe care nu a văzut-o sau nu știu exact. L-a sunat pe Săceanu să întrebe ce s-a întâmplat. Nu a sunat pentru a schimba un jucător, vă dau cuvântul de onoare! 

Și eu am întrebat cu cine vorbea Săceanu. Am aflat-o tangențial. Îi asigur pe toți că nu se întâmplă așa ceva la noi”, a spus Adrian Mititelu, la Orange Sport.

VIDEO FCU Craiova - CSU Craiova » Istvan Kovacs a dictat penalty în minutul 45+1, după ce mingea l-a lovit pe Bahassa pe mână

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Florinel Coman, gata să joace după o recuperare uluitoare chiar și pentru lumea medicală! A avut o ruptură de 18 cm, dar joi, la meciul cu Dunajska Streda, va fi cel puțin pe bancă

De ce nu a intervenit VAR-ul la cea mai controversată fază din FCU Craiova - CSU Craiova » Explicațiile lui Cristi Balaj

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
zicsieu
zicsieu  •  14 August 2022, 15:18
Postat de dresko321 pe 08 August 2022, 22:27

dominat nu înseamnă plimbat mingea la 40 m de poartă fara nici o faza clară de gol. a avut feceu vreun șut periculos. nu. au fost zero barat. spre deosebire de feceu macar universitatea Craiova este mai mereu in primele 3. care e cel mai bun loc obținut de Mititelu? cate participări in europa a avut Mititelu? vorbești de înfrângerea cu zorya, o echipa cu care echipa lui Mititelu nu va juca niciodată pentru că mai mult de locul 7 nu vor putea scoate. Mititelu înseamnă mediocritate. asta vă doriți voi, aia care împărțeați afișe pentru olguța în campanie și care sunteți non stop pe articolele despre universitatea Craiova spunând baliverne. de asta sunteți mici și veți rămâne mereu așa.

si tu ai fost sigur fotbalist la Universitatea si ai ramas cu sechele ca nu te-a luat Mititelu la echipa mare ? ca mai avem exemple pe aici exact asa. pai daca nu stii cu varza ? cum sa joci tu fotbal ?

zicsieu
zicsieu  •  13 August 2022, 14:07
Postat de dresko321 pe 09 August 2022, 08:30

totuși, ai uitat sa ne spui cum a fost idolul tău mititelu la pușcărie "nevinovat" la fel ca alți "nevinovați" precum mm stocia, becali, borcea, copos, etc

se pare ca nu trebuia sa fie la puscarie deloc. ce zici de asta ? hai spune-o pe aia cu justitia e corupta si Mititelu a facut el ceva manevre si a iesit. praf sunteti. suflete inchiriate. va cumpara astia cu bani din botswana.

zicsieu
zicsieu  •  09 August 2022, 16:15
Postat de dresko321 pe 09 August 2022, 08:30

totuși, ai uitat sa ne spui cum a fost idolul tău mititelu la pușcărie "nevinovat" la fel ca alți "nevinovați" precum mm stocia, becali, borcea, copos, etc

aberezi, aberezi, aberezi! sunteti habarnisti in tot si toate! atat de bine ati jucat de antrenorul a fost inlocuit . ascultati ce a zis Ilie Dumitrescu despre echipa asta si poate asa o sa intelegeti de ce Cartu nu avea cum sa fie niciodata la Univesitatea Craiova.Mititelu si-a dat seama ce om e Cartu! dar ce sa intelegeti voi, pe voi daca va loveste adevarul in fata tot nu va dati seama, de "destepti" ce sunteti ! apropo, palmares nu aveti, patronul vostru a spus recent ca voi nu aveti nimic in comun cu Univesitatea Craiova de dinainte de 1991 . deci ? ineptii si doar ineptii postati pe internet!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează