FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sorin Cârțu dezvăluie adevăratul motiv al rupturii de Reghecampf: „Nu a mai spus-o nimeni”

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani). +33   FOTO
Sorin Cârțu (66 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 17:27 / Actualizat luni, 08 august 2022 17:27

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani). 

Conducerea celor de la CS Universitatea Craiova negociază în aceste momente despărțirea de Laszlo Balint. Ar fi al doilea antrenor înlocuit în anul 2022, după Laurențiu Reghecampf. 

Vassaras a oferit prima reacție după penalty-ul controversat din derby-ul Olteniei: „CCA consideră nefondate atacurile și va sesiza comisiile abilitate”
FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2
Vassaras a oferit prima reacție după penalty-ul controversat din derby-ul Olteniei: „CCA consideră nefondate atacurile și va sesiza comisiile abilitate”

Sorin Cârțu a vorbit despre culisele rupturii de Reghecampf, cel care prin stilul ofensiv implementat devenise un favorit al fanilor. 

Sorin Cârțu, despre ruptura dintre CS Universitatea Craiova și Reghecampf

„Nu a mai spus nimeni asta. Reghecampf a reziliat contractul pentru că i s-au cerut niște lucruri pe care el nu a vrut să le accepte. Nu le-a acceptat. În rest, noi am fost mulțumiți de munca lui, de echipa lui. Arătam frumos.

A fost și nereușita din finala Cupei României. Nu ne-am așteptat să nu luăm Cupa, având în vedere că toți ne dădeau favoriți”, a spus Sorin Cârțu, la „Sport Report”, de la Orange Sport. 

Rădoi, favoritul oltenilor

Mirel Rădoi e soluția patronului Mihai Rotaru pentru înlocuirea lui Laszlo Balint. Mutarea s-ar putea produce chiar azi. Victoria cu rivala FCU a fost mai mult ambiția jucătorilor și a „centralului” Kovacs decât rodul unei idei de joc, iar președintele Sorin Cârțu a anunțat deja că „se poate întâmpla orice”.

Fanatik a scris că Mirel Rădoi ar fi varianta patronului Mihai Rotaru pentru a-l înlocui pe Laszlo Balint. Potrivit unor surse ale Gazetei, Balint are orele numărate și ar putea fi schimbat chiar în cursul zilei de azi cu Rădoi. O altă variantă ar fi Leo Grozavu, antrenor liber de contract din septembrie 2021, când a fost dat afară de Sepsi.

VIDEO Dumitru Dragomir, după FCU Craiova - CS Universitatea Craiova: „Cei care au aruncat cu scaune trebuiau arestați imediat”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Florinel Coman, gata să joace după o recuperare uluitoare chiar și pentru lumea medicală! A avut o ruptură de 18 cm, dar joi, la meciul cu Dunajska Streda, va fi cel puțin pe bancă

Istvan Kovacs, criticat de un fost arbitru important: „A fost numărul 1 în sens negativ. Nu poți să faci asta”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
tataika
tataika  •  09 August 2022, 07:43
Postat de marcelclujnapoca pe 08 August 2022, 19:55

Reghe suge de energie echipele de unde pleacă. Asa a fost și la Fcsb care nici acum nu si-au revenit. Și au trecut câteva campionate.....

Ce fin observator al fenomenului fotbalistic ești!

eunescu09
eunescu09  •  09 August 2022, 07:22

„Apă la moară ne dau nouă chiar cei din conducerea clubului. Chiar Cârțu, ieri și azi, a făcut niște declarații foarte clare. El așteaptă verde de la Rotaru ca să îl demită pe Balint. Putem să spunem că mereu Cârțu a fost într-o dispută cu antrenorii care au venit. Fondul lui este de antrenor, nu? El mereu va fi cel care crede că are ultimul cuvânt în fața lui Rotaru privind jocul echipei, formula de start. El nu este un președinte de club care nu a fost antrenor niciodată, să fie doar un manager… El, în subconștientul lui, se crede antrenor”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Crinughe1
Crinughe1  •  09 August 2022, 06:11

Știe toată lumea ca Sorin Cartu, cu toată stima pentru un mare fotbalist, baga bățul prin gard, e un tip conflictual. Asa ca toți antrenorii pleacă pentru ca sunt lucrați.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează