FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2

Vassaras a oferit prima reacție după penalty-ul controversat din derby-ul Olteniei: „CCA consideră nefondate atacurile și va sesiza comisiile abilitate”

Kyros Vassaras
Kyros Vassaras

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 15:05 / Actualizat luni, 08 august 2022 16:00

Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a lămurit faza celui de-al doilea penalty dictat de Istvan Kovacs în meciul FCU Craiova - CSU Craiova, scor 1-2.

În prelungirile primei reprize, arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru echipa lui Balint. Hanca a executat o lovitură liberă, mingea a trecut razant cu mâna ridicată de Bahassa și l-a lovit în cap. Kovacs a considerat că a fost henț și a acordat penalty, fără să revadă faza la VAR.

Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”
FCU CRAIOVA - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”

Vassaras îi dă dreptate lui Istvan Kovacs

Vassaras a declarat că decizia lui Kovacs a fost corectă și că oficialii celor de la FCU Craiova vor fi reclamați la comisii pentru atacurile la adresa lui Istvan.

„În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.

Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate”, a spus Vassaras prin intermediul unui comunicat oficial pe site-ul FRF.

Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR”

Într-un mesaj postat la miezul nopții pe Facebook, Mititelu, patronul FCU Craiova îl atacă pe Istvan Kovacs, arbitrul meciului.

„Viciere de rezultat. Lucrurile se complică. Dețin informația că arbitrul VAR (n.r. - Cătălin Popa) i-a comunicat lui Kovacs faptul că Bahassa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare, nu a fost penalty! Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu.

Și Marcel Pușcaș îl acuză pe Istvan Kovacs

Invitat luni dimineața la GSP LIVE, Marcel Pușcaș, președintele FCU Craiova, l-a acuzat și el pe Istvan Kovacs din cauza faptului că nu a consultat VAR-ul în acea fază.

„La prima fază a fost nesigur și a apelat la VAR. La a doua fază, când poate era nesigur, nu a mai apelat. Se lovește de orgoliul lui.

Cred că nu a mai mers la VAR pentru că se punea într-o situație jenantă. S-a gândit: «Cum să vină să mă corecteze VAR-ul pe mine, Istvan Kovacs, cel născut și crescut în Carei? Cum se poate așa ceva? Mă fac de râs».

Era mai degrabă supus deciziei VAR decât primul penalty. Mult mai neclar a fost al doilea penalty. Primul penalty a fost clar, nu l-am contestat. El nu l-a văzut și a fost atenționat din VAR.

Am văzut faza la cel de-al doilea penalty și aveam dubii. Bahassa a ridicat mâna, decizia a fost grea. Aveai nevoie de mai multe reluări. Lasă naibii orgoliul! Dar tu nu vrei să arăți că ai greșit.

Tu vrei să arăți că ești perfect și impecabil. «Cum să arăt eu, Istvan Kovacs, că pot greși? Eu sunt perfecțiunea. Am personalitate și nu mă poate corecta VAR-ul de două ori»”, a spus Marcel Pușcaș la GSP LIVE.

Citește și: 

De ce nu a intervenit VAR-ul la cea mai controversată fază din FCU Craiova - CSU Craiova » Explicațiile lui Cristi Balaj

Istvan Kovacs, criticat de un fost arbitru important: „A fost numărul 1 în sens negativ. Nu poți să faci asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
fratilitau
fratilitau  •  09 August 2022, 18:57

Vassaras îți dau o vacanță la *** Columbia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doritor
doritor  •  09 August 2022, 16:53

Ai dreptate george.br.! Trebuie mostra,dar sa stii , comentatorii digi si gsp raman monstruosi cand e vorba de CSU. Ai cumparat tu datoriile impreuna cu culori,stema,palmares adica activul si pasivul defunctei Universtatea trimisa de Mititelu in faliment?! Daca da da-i lui Mititelu dreptul asupra ce a fost si a distrus.

Angelica17
Angelica17  •  09 August 2022, 15:59
Postat de dresko321 pe 09 August 2022, 08:20

cum am mai spus. ești bătut în cap. tu și restul de așa zisi experți.

Mai bine batut în cap,decit cu el gol ca t8ne,orbuleț

Vezi toate comentariile (65)
Comentează