FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI IAŞI 0-0

“Teleghidat”

Articol de - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Porumboiu l-a demolat pe Deaconu.

Adrian Porumboiu a răbufnit la adresa lui Alexandru Dea­co­nu după primul meci disputat în nocturnă, pe Munici­pa­lul vasluian. Finanţatorul galben-verzilor l-a acuzat pe “central” că a închis ochii în minutul 88, la un duel în careu Gheorghiu - Ciobanu la care gazdele au solicitat penalty.

“Cînd jucăm şi noi bine, vine arbi­trul-telecomandă şi n-avem ce să mai facem”
“Îl sfătuiesc pe Deaconu să-şi bage ecusonul FIFA în smoală”
“E un arbitru periculos, nu are ce căuta în fotbal. Ar trebui scos din arbitraj”
“Deaconu să-şi arunce hainele în tribuna în care cei de la Iaşi au dat foc la scaune”
“Dacă se arunca un cocoloş de hîrtie din tribună, era în stare să oprească meciul”
“Deaconu a avut nişte lucruri de făcut, e intrat în nişte jocuri. Este băgat în «circuit»”
“Noi investim în fotbal şi sîntem puşi în genunchi pe coji de nucă”
“Ceea ce a făcut Deaconu la Vaslui denotă un tupeu incredibil”

Deaconu a făcut un singur co­mentariu: “N-am ce să-i răs­pund lui Porumboiu, lumea a văzut tot ce era de văzut”. În schimb, Ion Cră­ciunescu a declarat că la faza din mi­nutul 88 se putea acorda penalty.

3 penalty-uri au cerut sîmbătă vasluienii: Gheorghiu (53, 88) şi Matei (59).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
 •  21 Aprilie 2008, 19:22

pentru al de mai jos cu "liniste sst".ma taran imputit ce esti, tu sa vorbesti la viata satului, rasa inferioara ce esti.mars la sapa,nu freca menta pe net.

 •  21 Aprilie 2008, 15:59

propun si sper sa se ia in consideratie retragerea urgenta a medaliei obtinute de arbitrul deaconu in urma actiunii "joia neagra"-(dosarul bricheta)...medalia ar urma sa-i ramana numai in conditia retragerii acestuia din arbitraj...deaconu oricum nu va mai arbitra meciuri cu implicatii majore...si a facut o multime de romani sa nu mai tina cu "rechinu"..

 •  21 Aprilie 2008, 11:17

bai moldovenilor ci atata galceava, ai !!! PorumBOU este cel mai praf conducator de club, a venit cu 2 banite de papusoi si vrea sa revolutioneze fotbalul romanesc ??? se vede ca dupa ce l-a dat afara pe Dorinel Munteanu, echipa-i praf !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează