FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Telenovela Ongenda ar putea lua sfârșit! Valeriu Iftime, categoric: „Și-a luat lumea în cap” » Ce solicită finanțatorul moldovenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2019 19:27

Hervin Ongenda (24 de ani) și impresarii săi i-au scos din minți pe cei de la FC Botoșani, iar antrenorul Costel Enache l-a exclus din lot la meciul de ieri, scor 1-1 cu Universitatea Craiova.

Finanțatorul Valeriu Iftime a anunțat în ce condiții îl va lăsa pe atacantul francez să plece. Acesta ar avea o ofertă concretă din liga secundă a Italiei. 

„El nu poate pleca acum, pentru că mai are un an contract cu mine. I-au spus tot felul de prostii alţii, că pot să-l ia de aici şi să se roage de mine să-i dau drumul. Eu nu îi dau drumul. Dacă nu semnează cu mine încă doi ani, îl ţin până la vara viitoare. I-am propus o variantă, să semneze pe încă doi ani cu mine în nişte condiţii mai bune pentru el, ceea ce mi-a promis acum o lună, şi îl împrumut un an cu o clauză de cumpărare de un milion şi ceva anul viitor. Nu îi dau drumul dacă nu am semnată prelungirea pe încă doi ani. A făcut două meciuri bune şi impresarii i-au băgat în cap că poate să plece”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Prosport. 

Marius Croitoru spunea după meciul cu oltenii: „Eu nu pot să iau în lot un jucător care nu se gândește la echipă, care nu este cu mintea și sufletul aici” (DETALII AICI).

Finanțatorul Botoșaniului s-a declarat și el dezamăgit de atitudinea francezului și a anunțat că deja îi caută înlocuitor lui Ongenda. 

„Marius este foarte supărat pentru că l-a ajutat foarte mult. Acum, când a făcut cinci meciuri bune şi îşi ia lumea în cap, nu e deloc corect. Eu sper să-i vină mintea la cap şi să semneze. Dacă nu joacă un an la mine, nu ştiu cine îl mai ia. Căutăm un număr 10 şi vom găsi până la începutul lunii septembrie”, a spus Iftime.

VEZI ȘI:

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 1-1 // Cătălin Golofca a reușit cel mai rapid gol din acest sezon al Ligii 1! Cine deține recordul ultimilor ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează