FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, LUNI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Televiziunile s-au decis » Pe ce canale va putea fi urmărit meciul dintre FCSB și Viitorul

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 22:40

Meciul dintre FCSB și Viitorul a fost amânat pentru luni, de la ora 20:00, din cauza ceții care era la Pitești duminică seară când trebuia să se dispute partida în mod normal. Digi 1, Telekom 1 și Look Sport vor transmite întâlnirea.

Deși în primă fază arbitrul central Marius Avram stabilise ca meciul să se joace luni, de la ora 14:00, televiziunile au intervenit și au cerut schimbarea orei de start.

În cele din urmă, cele două tabere au convenit ca partida să se dispute de la ora 20:00, în același timp cu meciul dintre CSU Craiova și FC Voluntari.

Partida oltenilor a fost devansată pe canalele secunde ale TV Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport. Astfel, întâlnirea dintre FCSB și Viitorul va putea fi urmărită de telespectatori pe TV Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și: Ce supertransfer a ratat Becali din cauza ceții! Un emisar din Premier League a venit la Pitești special pentru un jucător de la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
110146613198286
Gabi Simon  •  10 Decembrie 2018, 12:43

Eu am scris mai sus ca se face discriminare intre transmisiile meciurilor ,si anumite echipe sunt marginalizate. Normal e ca maciul aminat trebuia sa se desfasoare azi la ora 14,si scapau de ceata pt ca si deseara e aceeasi problema,dar toata tevatura asta o produc televiziunile Digi si Telekom care se vede clar ca vor mereu sa ajute clubul lui Giginio fara pic de rusine si respect fata de restul echipelor. Acum cel mai normal daca meciul nu se poate juca deseara fiind ceata ,atunci meciul trebuie sa se joace miine dupa amiaza de la 14-15 si nu vor mai fi probleme cu vremea,nu sa ii amine pt la anul sa le iasa lor totul ok si restul considerati fraierii tarii sa joace pe vremea asta sau a doua zi ,nu e normal .

dora
dora  •  10 Decembrie 2018, 10:23
Postat de Gabi Simon pe 09 Decembrie 2018, 22:58

Digi sport a ajuns cea mai gretoasa si nesimtita televiziune de sport,e postul unde toata ziua se vb numai de FCSB invitindu=l pe Mafalda la tel mereu. Sa vad daca miine seara e ceata din nou la Pitesti pe ce post si unde vor transmite meciul? Nu mai exista respextul fata de competitoare,nu exista ca gasca lui Mafalda si al lui Hagi fac reiting mai mare ca nu e adevarat,asta inseamna lipsa de respect si nesimtire fata de restul echipelor

Iti inteleg frustrarea numai ca nu cei de la DigiSport ori TelekomSport au cumparat drepturile TV ci o firma, Intel Sky Broadcast, care la randul ei a vandut meciurile televiziunilorde sport.

observator_federal
observator_federal  •  10 Decembrie 2018, 09:56

Nu era destul cât ne-au bătut la cap publicațiile de sport cu informații despre ”cum este terenul la Iași”, apoi ”cum arată terenul la Sfântu Gheorghe”... Se pare că va fi stabilit un record, cu informații de la ”trimișii noștri la fața locului” privind vremea la Pitești... Palpitant,

Vezi toate comentariile (11)
Comentează