FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Tembo, jucătorul dorit de Becali, s-a aflat sub comanda lui Bonetti

Fwayo Tembo,George Tucudean
Fwayo Tembo,George Tucudean

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 08 octombrie 2012 14:36

Mijocaşul dorit de Gigi Becali de la Astra, Fwayo Tembo, s-a aflat sub comanda lui Dario Bonetti la echipa naţională a Zambiei.

Jucătorul nu a mai evoluat pentru reprezentativa ţării sale de aproape un an. Tembo are 8 selecţii la echipa naţională şi un gol marcat, împotriva reprezentativei Insulelor Comore.

Înainte să vină la Astra, mijlocaşul a evoluat la FC Basel, echipă pentru care a jucat 30 de partide şi a marcat de două ori. Tembo a trecut printr-un moment dificil în ţara sa după trasnferul în Elveţia, refuzînd să dialogheze cu presa: “Nu vreau să vorbesc cu voi, scrieţi doar prostii despre mine că sunt mereu beat […] vreţi să vorbiţi cu mine doar pentru că am semnat un contract bun” le-a spus acesta jurnaliştilor de la Zambia Post.

900.000 de euro a plătit FC Basel pentru Tembo în 2010

200.000 de euro este valoare acutală a mjilocaşului conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tristanho
tristanho  •  08 Octombrie 2012, 14:36

Voi nu va dati seama ca ciobanul spune asta ca sa nu mai fie acuzat de rasism?...A gasit un negru care joaca binisor si a iesit in presa sa-l laude, ca sa nu mai fie acuzat ca e rasist...nu-l va lua pe Tembo niciodata la Steaua! Are cativa "aghiotanti" pe langa el care-i soptesc cateodata ce sa faca sa poata iesi din incurcaturile in care se baga din dorinta de a se arata ca paduchele in frunte cu orice ocazie.E PENIBIL OMUL ASTA!...e reflexia perfecta a societatii romanesti..parvenitism, demagogism si penibilism cat cuprinde!

alynpana
alynpana  •  08 Octombrie 2012, 13:57

Sa vina la Steaua ca sa-i puna Gigi un nou nume dupa un meci prost. Sigur o sa-l auzim pe gigi pe la tv :Maimuta,negru,balaoana...hahahahaha Pazea ca au invadad negrii romania..si acum le-a venit si Regele,Tembo,"el ey del mambo" No sa mai vedem soarele in curand in romania..:))))))))))))))))))))

saidmro
saidmro  •  08 Octombrie 2012, 13:19

sondajro.com/?ref=147352 N-are legatura cu fotbalul dar se pot face bani. La 500 de euro se poate retrage direct pe card

Vezi toate comentariile (7)
Comentează