FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Tensiune

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2007 00:00

Marius Constantin l-a lovit cu capul in gura pe Dica, iar Mazilu a refuzat sa intre pe teren. Amindoi vor fi amendati. Rednic nu se poate bucura pe de-a-ntregul de victoria de la Iasi, 2-0. Pe de-o parte pentru ca fanii au continuat sa-l conteste violent, pe de cealalta din cauza tensiunilor produse de doi dintre jucatorii de baza ai Rapidului.

Ce s-a intimplat? Mai intii, spre finalul meciului, "Puriul" a vrut sa-l introduca pe Mazilu. Surse autorizate povestesc ca, iritat de postura de rezerva, atacantul a refuzat sa intre, asa ca tehnicianul l-a ales pe Romeo Stancu pentru a treia schimbare. Varianta oficiala este insa ca Mazilu ar fi avut o contractura si a stabilit cu Rednic sa nu forteze pentru a fi apt la derbyul cu CFR, de saptamina viitoare.

Apoi, cind mai erau doar citeva minute din partida, Marius Constantin l-a lovit cu capul in figura pe Emil Dica! De ce? Aparatorul a fost scos din sarite ca a fost nevoit sa faulteze pentru a bloca un contraatac al Iasiului, pornit dupa o minge pierduta de Dica. L-a admonestat pe fostul pitestean, acesta i-a raspuns si in faza urmatoare Constantin i-a aplicat o corectie. Mijlocasul a cazut, dar s-a ridicat repede si n-a ripostat, intuind ca si el, si coechipierul sau ar fi putut primi cartonase rosii daca arbitrul ar fi sesizat incidentul.

Cind s-a fluierat finalul, Dica a fost singurul care n-a mers sa salute galerie, el ducindu-se glont spre vestiar. Ulterior, in cabina, Constantin i-a cerut scuze, dar pitesteanul a refuzat sa le accepte si a iesit din incapere, plimbindu-se nervos vreo 10 minute prin fata vestiarelor, dupa care a urcat in autocar.

Foarte probabil, Rednic ii va amenda pe Mazilu si pe Marius Constantin. "Pe unde am fost mi-a placut sa fie disciplina. Se vor schimba lucrurile si pe-aici", a spus el dupa meciul de la Iasi.

"Am vazut clar incidentul, Marius Constantin l-a lovit scurt cu capul in figura pe Dica. Am ramas mut de uimire, mai ales ca Rapid conducea cu 2-0. Ma mir ca asistentul n-a observat nimic, era faza de cartonas rosu"

Cornel Buta, fundas Poli Iasi

"Voi lua masuri! Eu nu tolerez astfel de gesturi, pentru ca e inadmisibil sa existe conflicte intre noi dupa o victorie"

Mircea Rednic

300 de euro au platit Boya si Bozovici, amendati pentru ca au petrecut pina-n zori dupa returul cu Nurnberg

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează