FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tensiuni la Dinamo » Mircea Rednic se ia de doi jucători de bază: "Nu mai vreau să am fotbaliști ca ei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 13:25

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre Collins Fai și Cosmin Matei, jucători care au intrat în ultimele șase luni de contract.

Tehnicianul este nemulțumit de faptul că cei doi sînt cu gîndul la plecare și îl acuză pe Fai ca minte cînd spune că vrea să își prelungească înțelegerea cu Dinamo.

"Fai nu a semnat prelungirea contractului, deși clubul i-a propus acest lucru. Este vrăjeală cînd spune că vrea să rămînă. Din cîte știu eu, el a semnat deja un precontract cu altă echipă.

Fai se va prezenta la reunirea lotului și vom decide ce se va întîmpla cu el. Nu doresc să am la echipă jucători care sînt cu gîndul în altă parte. Am pățit asta și cu Matei și nu mai vreau să pățesc la fel și cu alții. În privința lui Matei vom lua o decizie săptămînă viitoare, cînd se reunește lotul", a spus Rednic la DigiSport.

23 de meciuri
are Matei în acest sezon, marcînd 2 goluri

"Înainte să înceapă returul, trebuie să clarific viitorul meu la Dinamo. Mie mi-ar plăcea foarte mult să rămîn. Este foarte frumos aici și m-am obișnuit. Dinamo este o familie pentru mine.

Datorită coechipierilor și a lui Mircea Rednic am avut evoluții bune în acest sezon. Este un grup foarte determinat aici. Rednic m-a ajutat foarte mult să cresc" Collins Fai

26 de meciuri
a strîns Fai în tricoul lui Dinamo în acest sezon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  08 Ianuarie 2016, 15:39

Asa. foarte bine, trebuie dati afara toti care nu vor sa joace pe gratis!!!

val70
val70  •  08 Ianuarie 2016, 14:41
Postat de soprer.is.back pe 08 Ianuarie 2016, 14:38

imi pare rau daca ar pleca Fai,dar jucatori ca Matei care n-au demonstrat nimic,desi sunt de multi ani la echipa,ar trebui sa plece!e bine ca de cand a venit Rednic,a inceput curetenia in lot!

Pai cum nimic, mai acum vreo doi ani Matei era "vedeta" echipei... :))

val70
val70  •  08 Ianuarie 2016, 14:38
Postat de khal_37 pe 08 Ianuarie 2016, 14:28

Pai cum...nesimtitii, nu accepta salar de 2000 de euro pe luna, bravo rednic, scapa dei!

Care 2000 de euro ?! Auzi aici: "Ionuț Negoiță i-a propus lui Patrick Petre un salariu de 2.000 de lei pe lună, începînd cu următorul campionat, în condițiile în care fotbalistul are acum 1.500 de euro. Mai mult, Patrick nu uită că Negoiță a vrut, în urmă cu două luni, să-i micșoreze salariul la 400 de euro. Patrick a fost prompt: ”În condițiile astea, nu!” Iar Florentin a respectat decizia fiului sau "

Vezi toate comentariile (6)
Comentează