FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tensiuni la Dinamo! Mutu e contrat din interior după ultima declarație: "Oricând pot juca în Liga 1!" » Reacția "Briliantului"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 20:05

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo U19, consideră că echipa pregătită de el are jucători care pot evolua oricând la prima formație a "câinilor" contrar spuselor lui Adi Mutu.

"Eu am mai mult de doi jucători care pot juca oricând în Liga 1. Dacă li se dă încredere tinerilor, ei vor confirma. Sunt sigur că Mutu regretă această declarație. Îl aștept la mai multe meciuri la noi pentru a-și face o idee", a declarat Bratu la TV Digi Sport.

Adi Mutu, directorul sportiv al lui Dinamo, a declarat că tinerii de la echipa secundă a alb-roșiilor nu se pot ridica la pretențiile primei echipe, acesta fiind motivul pentru care transferă străini.

"Noi nu avem jucători suficient de buni la Dinamo II pentru a-i promova, iar la juniori A sunt talentați, dar încă prea mici, prea tineri", a fost declarația lui Mutu.

Răspunsul lui mutu: "nu pot arde etapele"

După declarația lui Florin Bratu, Adi Mutu a revenit și a lămurit situația juniorilor de la Dinamo.

"Eu sper ca juniorii noștri să ajungă la echipa mare a lui Dinamo. Eu am spus că acești copii nu sunt pregătiți pentru Liga 1. Nu pot arde niște etape care trebuie parcurse. Avem jucători la Dinamo ca Dudea, Patrick Petre, Șerban. Noi vrem să-i promovăm. Am luat în cantonament jucători ca Ion Gheorghe, Denis Ciobotariu.

Florin Bratu mă apreciază și știe cât îl apreciez și eu pentru ceea ce face cu juniorii. Dar ei încă nu sunt pregătiți pentru Liga 1. Dinamo îi pregătește pentru a fi decisivi atunci când intră pe teren. Nu poți intra pe Arena Națională cu 30 de mii de oameni cu un junior de 18 ani", a declarat Mutu pentru sursa citată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
reddogsv
reddogsv  •  09 Februarie 2017, 08:20
Postat de magic4ever pe 08 Februarie 2017, 22:50

Hagi, Lacatus, Balint, Ilie Dumitrescu, Adrian Ilie, Belodedici, Dan Petrescu, Prodan au jucat la STEAUA BUCURESTI!!! NU AU JUCAT LA FOTBAL CLUB SPORTIV BECALI:))))))))))))) ASTA NU E STEAUA, DORMI IN GHETE !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  09 Februarie 2017, 02:08
Postat de conasu_boeru pe 09 Februarie 2017, 00:18

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  09 Februarie 2017, 02:01
Postat de conasu_boeru pe 09 Februarie 2017, 00:18

***

*** Participa constient, evident voit la o campanie de denigrare permenenta a lui Dinamo, ******

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează