FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

EXCLUSIV Tensiuni și în vestiar » La Poli Iași zboară „pumni” din toate direcțiile!

La Poli Iași, jucătorii români au un dinte împotriva străinilor / Sursă foto: Facebook Poli Iași
La Poli Iași, jucătorii români au un dinte împotriva străinilor / Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 16:08 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 17:47

La Poli Iași, jucătorii români au un dinte împotriva străinilor, acuzând-i că nu pun umărul pentru club așa cum o fac ei. Edilul Mihai Chirica i-a invitat pe toți, azi, la Primărie, pentru a rezolva conflictul.

În Copou s-au dezlănțuit stihiile. În birouri, dar și în vestiar. Sancționat cu 10 la sută din salariu și cenzurat în decizii de Comitetul Director, timp de trei luni, președintele Ciprian Paraschiv a ales să facă pasul înapoi, solicitând un concediu fără plată până la finele stagiunii. 

Din anturajul echipei a răzbătut mai nou informația că și la nivelul lotului sunt tensiuni mari. Jucătorii români contra celor străini. 

După 0-2 cu Voluntari, la începutul săptămânii, Paraschiv anunțase că salariile tuturor fotbaliștilor ar urma să fie blocate dacă nu se câștigă meciul cu FC Argeș, programat luni, la Pitești. Ceea ce nu le-ar fi picat bine autohtonilor, și așa nemulțumiți de mai multă vreme că sunt „cam mulți străini"

Tensiuni la Poli Iași: „Pe cei venitiți de afară nu-i interesează să-și dea sufletul pe teren”

Ei acuză că „degeaba ne facem noi treaba și punem umărul pentru club. Pe cei veniți de afară nu-i interesează să-și dea sufletul pe teren, să scoatem echipa din mocirla asta. Ei vor să joace, nu contează cum, să-și ia banii și atât". Cert este că, la ora actuală, Poli are în lot 13 români, dacă-l scoatem din calcule pe antrenorul/jucător Andrei Cristea, și 13 străini. Vorbim de fotbaliști care într-adevăr contează. 

Primarul Mihai Chirica e la curent cu nemulțumirile din vestiar și azi, înaintea plecării lotului spre Pitești, a ținut să-i vadă pe jucători la Primărie și să le vorbească personal. Din informațiile GSP.RO, Chirica le-a cerut să joace pentru renumele lor, pentru familiile lor și i-a asigurat că Primăria se va implica în continuare în susținerea cubului. Dar, cu trimitere la conflictul din vestiar, le-a cerut imperativ „să nu mai fiți români și străini, ci Politehnica".

Citește și: 

POLI IAȘI. Ciprian Paraschiv, despre haosul de la echipă: „Nu poţi demite un antrenor în timp ce este pe terenul de joc”

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a reacționat după editorialul lui Ovidiu Ioanițoaia: „Mâine am o întâlnire cu cei din conducerea echipei și cu jucătorii. Nu voi ezita să propun măsurile cele mai severe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
174263866549742
Alexandra Miruna  •  06 Martie 2021, 18:48

Voi nu v-ati saturat sa inventati stiri?! Dati dovada ca sunteti un ziar serios nu o FITUICA de impachetat peste! Sariti in capul arbitrilor cand inventeaza penalty-uri iar voi inventati stiri zilnic! Ipocritilor!

tomjeff
tomjeff  •  06 Martie 2021, 17:30
Postat de forza_csms pe 06 Martie 2021, 16:45

Botezatu, sa ma *** pe articolul tau.

pe voi v-au batut in campionat falimentarii de la vitan barzesti,daca nu ii bateti macar in retur si in playout,trebuie sa va desfiintati de urgenta.

forza_csms
forza_csms  •  06 Martie 2021, 16:45

Botezatu, sa ma *** pe articolul tau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează