FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Galeria FCSB s-a săturat: „O rușine, ăștia nu sunt fotbaliști” + Tănase, contestat: „El trebuie să fie noul căpitan!”

S-au învolburat serios apele la FCSB, / foto: Raed Krishan +37   FOTO
S-au învolburat serios apele la FCSB, / foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 12:44 / Actualizat luni, 16 august 2021 14:17

S-au învolburat serios apele la FCSB, după ce roș-albaștrii au pierdut derby-ul cu nou-promovata Rapid, scor 0-1. Gigi Becali și-a criticat dur jucătorii, care, pe deasupra, au intrat și în vizorul suporterilor. 

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, eliberat anul trecut din închisoare după ce a fost condamnat pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, a reacționat dur la adresa jucătorilor de la FCSB

Mai mult, acesta l-a propus căpitan pe Paulo Vinicius, unul dintre favoriții patronului Gigi Becali. În prezent, banderola se află pe brațul decarului Florin Tănase. 

Gigi Becali amenință din nou cu retragerea: „O termin cu fotbalul! Dar cine să cumpere echipa asta?”
RAPID - FCSB 1-0
Gigi Becali amenință din nou cu retragerea: „O termin cu fotbalul! Dar cine să cumpere echipa asta?”

Ultrașii îi pun la zid pe jucători: „Să le fie rușine, să plece!”

„Jucători de liga a doua, să le fie rușine, să plece! Vinicius să fie căpitan! O rușine de meci. Nu-i putem numi fotbaliști. 

Cât de curând, unii dintre ei vor trebui să-și dea tricourile jos și să plece pe drumul lor. Atitudine zero. Mulți nu au ce căuta la această echipă. Le-am arătat mereu că suntem alături de ei, dar ei nu au arătat că vor să fie alături de noi. Să meargă la Liga 2, unii cred că nu pot juca nici măcar acolo”, a afirmat Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Vinicius a împlinit recent 37 de ani. E, de departe, cel mai în vârstă fotbalist de la FCSB, dar și unul dintre veteranii actualei Ligi 1. Peste el sunt doar Andrei Cristea, Săpunaru, Tamaș și Hoban. Mijlocașul CFR-ului va ajunge la 39 de ani în luna decembrie.

Acum câteva luni, Becali îl amenința pe Mustață că va ajunge din nou la închisoare

În ultima perioadă, controversatul Gheorghe Mustață a fost extrem de activ în viața celor de la FCSB. Cu numeroase apariții publice, acesta a recurs inclusiv la amenințări la adresa jucătorilor. 

În luna mai a acestui an, Gigi Becali afirma că nu mai acceptă derapeje lui Mustață, avertizându-l că riscă să ajungă înapoi la închisoare dacă va continua de aceeași manieră.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Rapid - FCSB 1-0

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: „Todoran trebuie respectat, nu blamat!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Doi jucători pleacă GRATIS de la FCSB, după eșecul cu Rapid + Moruțan și Coman, distruși de Becali: „Îmbătrânesc în România”

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Todoran: „Nu-l ascultă, dar n-am pe cine să pun!” + scandal în direct cu Ioana Cosma: „Mă crezi idiot?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rapid_fcsb_1_0
rapid_fcsb_1_0  •  16 August 2021, 18:58
Postat de planetfun pe 16 August 2021, 18:26

Unde sunt banii lui Ekeng?

uite-i aici !!! https://prnt.sc/1psk0j9 =))))))))))))))))))))))

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  16 August 2021, 18:50
Postat de planetfun pe 16 August 2021, 18:26

Unde sunt banii lui Ekeng?

Nu stiu ca nu i-am strans eu!

planetfun
planetfun  •  16 August 2021, 18:26
Postat de dinamo_forever_77 pe 16 August 2021, 16:39

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, eliberat anul trecut din închisoare după ce a fost condamnat pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, a reacționat dur la adresa jucătorilor de la FCSB. Halal jurnalism :)))) Un fel de INTIMIDARE la adresa jucatorilor, specificandu-se faptele cu VIOLENTA comise de acest zmardoias :))) In halul acesta de DISPERATI sunteti mai ...pseudo jurnalisti?

Unde sunt banii lui Ekeng?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează