FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - PANDURII 1-0

Teo a greşit!

Articol de - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

În minutul 40, Crăciunescu jr. a dictat eronat penalty la un duel Maftei - Ilie Iordache.

Cea mai controversată fază a pri­mei reprize s-a petrecut cu 5 minute înainte de pauză. Gorjenii au scăpat pe con­tra­atac trei contra trei, iar căpi­ta­nul Va­si­la­che i-a pasat lui Ilie Ior­da­che. Mijlocaşul stînga al Pandurilor a intrat în su­pra­fa­ţa de pedeapsă şi a căzut într-un duel cu Vasile Maftei. “Centralul” Teodor Cră­ciu­­nescu a dic­tat lovitură de la 11 metri, însă reluările TV au de­monstrat că ra­pi­dis­tul a lovit prima oară mingea, şi nu pi­ciorul lui Iordache. Fostul arbitru in­ter­naţional Ion Crăciunescu consideră însă că fiul său a procedat corect: “Pare că-i ia piciorul înainte să atingă mingea. 70 la sută cred că a fost penalty”.

Giuleştenii au luat foc, iar Marius Constan­tin a primit cartonaş gal­ben pentru proteste. Ar­bi­trul din Rîmnicu Vîlcea a avut no­roc. Acelaşi Iordache a şutat slab şi Dani Coman a devenit erou în Grant. La pauză, por­tarul de rezervă al Ra­pidului, Elinton Andrade, i-a sărutat mîna lui Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
 •  20 Aprilie 2008, 20:41

Bai auro.lac.ilor de la #42 si #41 ( se vede de la o posta ca sunteti dtelisti), vedeti numai rosu in fata ochilor. Chiar daca a fost fault, nu era faza iminenta de gol si nu se da rosu direct. Faza se desfasura undeva in lateral. dar voi ce sa intelegeti? Nu vedeti furaciunile si blaturile oilor, dar sunteti foarte vehementi cand e vorba de alte echipe. Vai mama voastra de milogi. Pe alea 3 pct. furate din Giulesti sa va luati lumanari, hotilor, cacarezelor, sclavilor.

 •  20 Aprilie 2008, 18:53

Ce mai specialisti sunteti voi astia de la gsp !!! A fost penalty clar .... iar Copos mai crede ca joaca cel mai frumos fotbal !? Maftei nu mai joaca de mult fotbal .....

 •  20 Aprilie 2008, 18:50

Penalty indiscutabil, chiar daca a lovit Maftei mingea, aceasta a sarit undeva la 1 m in fata atacantului gorjean, care putea urmari si inscrie daca nu ar fi fost luat pe sus de tackling-ul rapidistului. Dupa parerea mea, daca dai 11 m , dai sis rosu, deci.... intr-adevar Teo a gresit.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează