FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV, DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Terapie cu fanii! » Jucătorii lui Edward Iordănescu au petrecut cu suporterii înainte de meciul cu Steaua

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 23:40

Jucătorii de la Pandurii au petrecut cu suporterii într-un centru comercial chiar înaintea partidei cu Steaua de astăzi.

Edward Iodănescu inovează din nou şi a decis să-şi ducă jucătorii la mall pentru o întîlnire de aproape jumătate de oră cu fanii gorjenilor cu doar o zi înaintea meciului cu Steaua.

"E o bucurie să fim alături de suporteri şi să ne dea putere înainte de un meci extrem de important", spune brazilianul Eric. Fără să lipsească nimeni dintre fotbalişti, Mihai Roman şi compania au mers la un centru comercial din Tg. Jiu, unde au dat autografe şi au făcut poze cu aproape o mie de persoane. Toţi cei care au venit să-i vadă pe jucători au primit din partea clubului calendare, agende, dar şi mingi şi steaguri cu Pandurii.

"Sîntem foarte bucuroşi că lumea este alături de noi, acum trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Steaua. Trebuie să acumulăm puncte, ştiu că o să fie destul de greu pentru noi din cauză că vom juca sub presiune, dar important e că vom avea fanii alături de noi. În meciul cu Steaua ne vom arăta valoarea pe care noi o avem! Vom şti să ne motivăm special pentru acest meci, chiar dacă în tur am pierdut cu 6-0. Am şi uitat acel rezultat, acum vrem victoria", spune căpitanul gorjenilor, Paul Anton.

5 ani şi 11 luni au trecut de la ultima victorie a Pandurilor în faţa Stelei la Tg. Jiu. De atunci s-au mai consemnat cinci partide, toate terminate la egalitate

"Nu mai sîntem stelişti, sîntem cu toţii olteni. D-asta sîntem aici, pentru că sîntem profesionişti" ( Edward Iordănescu, antrenor Pandurii)

"Va fi greu să cîştigăm duminică pentru că Steaua este o echipă foarte bună. Noi am arătat în meciurile trecute că putem cîştiga împotriva oricărei echipe, sperăm să ne iasă şi acum" ( Gezim Shalaj, mijlocaş Pandurii)

655109-pandurii-steaua.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  15 Martie 2015, 18:05

Ia uite, se apropie Pastele si norocosul de Iordanescu a si facut rost de miel. Parca-l chema Eduard, nu Edward. Nu i-am vazut cartea de identitate dar, cunoscandu-l pe tatal sau, mi-e extrem de greu sa cred ca si-a botezat copilul Edward. Dar suna mai interesant, nu?

qepard
qepard  •  15 Martie 2015, 15:29

Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Martie 2015, 13:22

...un meci de 1,x...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează