FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Terapie pentru Eric » Ioan Andone duce muncă de convingere cu mijlocaşul Gazului

Articol de - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

Conducerea "cîinilor" se ocupă de detaliile tranzacţiei cu Mediaşul, în timp ce Ioan Andone încearcă să-l convingă pe brazilian să aleagă Dinamo


Eric de Oliveira e cadoul pe care dinamoviştii vor să-l găsească sub bradul de Crăciun. Mijlocaşul ofensiv al Mediaşului e favorit pentru a-l înlocui pe Adrian Cristea, plecat la Universitatea Cluj în contul datoriei de 1,5 milioane de euro către Florian Walter.

Conducătorii roş-albi încearcă zilele acestea să finalizeze tranzacţia şi vor să le ofere ardelenilor maximum 300.000 de euro acum şi încă atît la vară, plus procente dintr-un viitor transfer. Problema principală este la Eric, curtat şi de CFR Cluj, iar Ioan Andone şi-a asumat răspunderea să-l convingă pe brazilian să aleagă culorile roş-albe.

"Eric e unul dintre preferaţii lui Ando. Şi la meciul direct, din Ştefan cel Mare, i-a spus brazilianului că îl doreşte şi că îl aşteaptă la echipă din ianuarie. A vorbit cu băiatul şi el ar vrea să vină, acum rămîne doar ca şi cluburile să se pună de acord", a dezvăluit un prieten al sud-americanului.

Dinamo are în CFR un concurent serios, ardelenii oferindu-i un salariu de 150.000 de euro pe sezon mijlocaşului de 25 de ani, cu 30.000 de euro mai mult decît îi propun "cîinii".


500.000 de euro oferă CFR pentru Eric, banii urmînd a fi plătiţi acum, într-o singură tranşă

"China" nu e încîntat de Cipru
Conducerea vrea să-l transfere în această iarnă pe Andrei Mărgăritescu, mijlocaşul de 31 de ani avînd o ofertă de la AEL Limassol, echipă antrenată de Mihai Stoichiţă. "China" îşi doreşte însă să rămînă: "Mai am contract pînă în vară, cu opţiune de prelungire din partea clubului, şi sper să rămîn la Dinamo şi să mai cîştig o Cupă a României".

Şi Prunea la Astra
Din ianuarie, managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, îşi va rezilia contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare. Fostul portar va merge la Astra Ploieşti, acolo unde va ocupa o funcţie de conducere. Şi directorul sportiv Constantin Dănilescu e dorit de prahoveni.

Bani de la chinezi
Beijing Guoan insistă pentru Marius Niculae, urmînd ca zilele acestea aceştia să poarte o discuţie clară cu conducerea lui Dinamo. Chiar dacă "Săgeată" avea o înţelegere cu roş-albii să plece gratis, iar clubul să nu-i mai achite restanţele salariale de 5 luni, chinezii sînt dispuşi să plătească aproximativ 200.000 de euro pentru a-l aconta cît mai repede pe atacantul de 29 de ani.

Inbox:

- Presa din Turcia afirmă că Torje a intrat în vederile lui Hagi la Galatasaray. Dinamoviştii susţin că prima opţiune o are Wolfsburg, negocierile finale cu nemţii urmînd a avea loc săptămîna aceasta.
- Ionel Dănciulescu a primit o propunere din partea patronului Astrei, Ioan Niculae: "Îmi place mult de Dănciulescu şi îl aştept la echipă dacă vrea". Danciu va purta o discuţie lămuritoare cu Nicolae Badea zilele acestea pentru a şti dacă mai este dorit la Dinamo.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (12)
reddogsv
reddogsv  •  22 Decembrie 2010, 09:07

De acord Eric!A plecat un mijlocas vine altul! Dar cu fundasii ce facem? Nici in B nu fac fata!Aici e marea durere!Nici urma de un fundas mai rasarit!Poate sa vina si Ronaldo si Messi, daca nu avem macar 2 fundasi calumea!Ramane scarla,moti. Sa vina Goian inapoi si inca 2 fundasi buni! Ma tem ca faza cu Eric si Cadu e doar abureala marca Borcea!,,Am incercat dar nu s-a putut, criza, de..''Ei mai au atatea datorii si la Turcu.Toti banii pe Torje se vor duce la asta!Daca mai ramane ceva SCEPTIC!

gazistu
gazistu  •  21 Decembrie 2010, 10:13
Postat de aldo_m pe 20 Decembrie 2010, 11:48

avem nevoie de ERIC foarte mare NEVOIE de eric dar avem nevoie si de ANTRENOR mai crede cineva ca andone e in stare sa aseze o echipa in teren ,echipa lui andone NU FACE PRESING IN JUMATATEA ADVERSA NICI IN JUMATATEA NOASTRA NU FACE PRESING DE RECUPERARE ,E SLAB PREGATITA FIZIC ,IAR JUCATORII CARE GAFEAZA SANT MEREU TITULARI si atunci cum sa avem performante

si nou avem nevoie, asa ca luativa gandul...

aurel79
aurel79  •  21 Decembrie 2010, 10:08

este un jucator bun pt dinamo mai ales ca a plecat printu(asta)erik este mult mai bun decit cristea si ar fi bine sa il convinga ando dar fara bani nu stiu

Vezi toate comentariile (12)
Comentează