FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA / PORTSMOUTH - MAN. UNITED 1-1

Teribil

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2007 00:00

Campionii lui Ferguson n-au invins nici la Portsmouth. Au doar doua puncte in primele doua etape din Premier League. Vrie la Manchester. Doua meciuri, doua egaluri, un singur gol marcat, locul 12 in Premier League. De mult n-a mai trecut United printr-o situatie similara. Campioana e in criza. si viitorul imediat nu e roz deloc, fara Rooney si Cristiano Ronaldo. Primul va lipsi doua luni din cauza unei fracturi de metatarsian, iar portughezul va fi suspendat 3 partide pentru cartonasul rosu primit cu Portsmouth. "Va fi teribil", a admis managerul Ferguson. Duminica e derbyul cu Manchester City, care are 6 puncte din 6.

Dupa 0-0 acasa cu Reading, "diavolii" schiopi voiau cu disperare sa cistige miercuri. N-a mai fost Rooney, dar a aparut proaspatul Tevez. Acesta l-a incintat pe Sir Alex: "Carlos a fost minunat". Vrajitorul argentinian i-a pasat lui Scholes, care a marcat al 96-lea gol al sau in Premiership. N-a fost suficient. Mwaruwari a egalat si asa a ramas scorul la Portsmouth: 1-1. Primul succes din campionat se lasa asteptat.
Singura satisfactie a lui Carlos Queiroz, asistentul lui Ferguson, a fost ca "am jucat mai bine decit impotriva lui Reading si ne-am creat multe ocazii". Degeaba. Tot remiza a fost.

Rosu, Ronaldo!

Cu cinci minute inainte de final, Cristiano Ronaldo l-a lovit cu capul in figura pe Richard Hughes, fiind eliminat. Al 3-lea cartonas rosu primit de portughez la Man. United. Ferguson l-a criticat dur: "El e responsabil. A cazut in capcana. A fost provocat si n-a mai rezistat. Insa stie ca jucatorii prosti vor sa-l scoata din sarite, trebuie sa-si pastreze calmul". Managerul l-a atacat si pe arbitrul Steve Bennett: "I-a facut o placere deosebita sa-l elimine. I-a dat rosu si anul trecut, cu Manchester City". "The Sun" a titrat: "Nebunul" (foto).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează