FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-1

EXCLUSIV Distruge discursul lui Burcă: „În ce epocă a intrat Dinamo? Cei de acolo n-au nimic! Îl suportă conducerea, altfel era demult plecat și-l alerga galeria...”

Gloriile „câinilor” și-au pierdut răbdarea cu Burcă / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București
Gloriile „câinilor” și-au pierdut răbdarea cu Burcă / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 14:50 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 17:16

Dumitru „Țețe” Moraru, 67 de ani, fostul mare portar al lui Dinamo și al echipei naționale, prevestește vremuri sumbre la echipa care o duce din ce în ce mai rău în Superligă. Goalkeeper-ul de legendă al „câinilor” privește cu neîncredere inclusiv discursul lui Ovidiu Burcă din conferința de duminică seara

Gloriile clubului și-au pierdut răbdarea cu versiunea 2023 a lui Dinamo, condamnată la mediocritate în subsolul clasamentului. Oamenii care au scris istorie pentru clubul din Ștefan cel Mare îndură din ce în ce mai greu realitatea și nu gustă nici discursul lui Ovidiu Burcă, cel care le-a transmis suporterilor, cu subiect și predicat, că „acel Dinamo obișnuit cu performanța a murit”.

Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”
DINAMO - FCSB 0-1
Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”

Într-un interviu acordat pentru GSP.ro, „Țețe” Moraru a vorbit despre noile realități de la Dinamo, la 12 ore după eșecul roș-albilor din derby-ul cu FCSB, 0-1.

„Țețe” Moraru: „În ce epocă a intrat Dinamo? Sunt șanse mari să retrogradeze!”

În ce epocă a intrat Dinamo? Cei de acolo sunt într-o epocă foarte grea, pentru că nu mai au nimic! Stadion nu mai au, la centrul de juniori e dezastru și acolo, au plecat foarte mulți copii...

Ei s-au bazat pe acești jucători cu care au promovat, au crezut că pot face față la Liga 1. Din păcate, echipa nu e ajutată nici de conducere, mă refer din punct de vedere financiar. Singurii care au ajutat echipa și au ținut-o în viață au fost suporterii. 

Văd că sunt numai promisiuni... Că o să facem, că o să dregem, dar, din păcate, rezultate nu sunt!

E clar că vor juca în play-out și sunt șanse mari chiar să retrogradeze dacă în iarnă nu-și mai aduc câțiva jucători cât de cât de valoare, nu din ăștia de mâna a doua, mâna a treia, veniți liberi de contract. 

De câțiva ani se întâmplă niște lucruri pe la echipa aia... Lucrurile pe care le știu din presă, de la prieteni”, a afirmat Dumitru Moraru, în dialog cu Gazeta Sporturilor.

Dumitru Moraru: „Și-a câștigat răbdarea? Și-a câștigat-o fiindcă îl suportă conducerea!”

Moraru a vorbit și despre situația la zi a lui Burcă:

„Referitor la Burcă... Dom'le, poate or fi prieteni între ei, asta nu-i treaba mea, dar a avut un credit foarte mare! E prieten cu administratorul, cu care a fost și la Rapid (n.r. - cu Andrei Nicolescu)

A spus că și-a câștigat răbdarea? Și-a câștigat-o fiindcă îl suportă ei! Altfel, era demult plecat și te alerga și galeria pe acolo...

Iar în play-out le va fi destul de greu, fiindcă sunt echipe mai bune decât ei. Sunt echipe organizate, cu o conducere mai bună. Dinamo joacă acum cu Sepsi și U Cluj. În mod normal, sunt șanse să nu câștige cu niciuna!”, a mai spus Moraru.

Distruge discursul lui Burcă: „În ce epocă a intrat Dinamo? Cei de acolo n-au nimic! Îl suportă conducerea, altfel era demult plecat și-l alerga galeria...”
Dumitru Moraru

Eu spun că le trebuie niște oameni de fobtal, le trebuie, în primul rând, bani și mai spun că ar trebui să stea o perioadă fără pretenții, să stea fără să retrogradeze și să aștepte finalizarea stadionului, care în doi ani și jumătate, maximum trei, va fi gata. 

- Dumitru „Țețe” Moraru, fost portar Dinamo

VIDEO Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Scandal după derby! Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat și și-au vărsat furia pe jucători » Scenele surprinse de reporterii GSP

Cornel Dinu i-a spulberat pe Nicolescu și „Ovidel” Burcă: „Rapid v-a ușuit, acum v-ați reunit la Dinamo... să-i cântați prohodul?”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
creeperno534
creeperno534  •  27 Noiembrie 2023, 22:55

Trebuie transferuri

istet10
istet10  •  27 Noiembrie 2023, 21:59
Postat de mario_rdfe_ pe 27 Noiembrie 2023, 17:56

Ok..Moraru are dreptate in mare parte..mai putin la faza cu lotul ! Dinamo nu are lot de retrogradare...!!! Nu poate sa spuna cineva ca Otelul, Petrolul, Sibiu, Voluntari au jucatori mai buni decat Golubovic, Lucas, Ilic, Gorka, Ghezali sau Politic...sa fim seriosi ! Si la sibiu e insolventa si probleme cu banii mai rau ca la Dinamo si uite ce bine merge..la Ploiesti la fel, saracie lucie...echipe cu jucatori care refuza sa se mai antreneze... Dorinel joaca la galati cu fotbalisti de liga 3... Diferenta e ca acolo sunt oameni care se pricep, in frunte cu antrenorii ! Cu lotul lui Dinamo plus inca 1 atacant bun, am curaj sa fac pariu ca un antrenor care stie ce face, salveaza echipa si de baraj ! D ai echipa asta lui Dorinel la inceput de campionat si iti prinde play offul !

Aia enumerati de tine sunt jucatori de liga intai?

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  27 Noiembrie 2023, 18:07

Hai sa ne gandim si la ce a zis Prunea, Burca este seful in club ! Astia, Nicolescu si restul am impresia ca au fost adusi acolo cu ajutorul lui Burca...d asta nu il dau aia afara. O sa plece doar daca si cand vrea el !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close