FOTBAL  »  Superliga  »  TG. MUREŞ

Tg. Mureş a adus deja 11 jucători cu un buget de 200.000 de euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 17 iunie 2011 22:14

”Moţul” a mai transferat doi jucători: Jamal Mohamed şi Halisson.


Sabău rade tot, pentru o ţintă, la anul, cît mai apropiată de Europa. Ieri, celor 9 nume noi, prezente la reunire, li s-au adăugat alte două.
Închizătorul Jamal Mohamed (26 de ani) a parafat un contract pe trei ani, cartea sa de vizită fiind suficient de sugestivă pentru ca "Moţul" să nu-l ţină în teste. Kenyanul, ultima dată la Kazma (Kuweit), a adunat 15 jocuri şi 5 goluri la "naţionala" ţării sale. A mai jucat în Suedia şi în Israel. Mohamed a fost vizat de trei săptămîni, însă numai ieri a ajuns în Ardeal.

Tot ieri a venit la Tg. Mureş vărul lui Eric de Oliveira, Halisson Bruno dos Santos (25 de ani), un atacant brazilian ce a evoluat ultima dată la Noroeste. Dacă va semna, Halisson va fi al 11-lea transfer al Mureşului. Toate făcute cu un buget minim: 200.000 de euro pentru toate achiziţiile. Pînă acum, ardelenii au cheltuit aproximativ 170.000 de euro.

"Am urmărit mai mulţi jucători, ne-am format o părere şi cred că am făcut cele mai bune alegeri. Avem un lot total schimbat faţă de anul trecut"
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor FCM Tg. Mureş

"Vrem să vorbim în teren. Sperăm să facem o figură frumoasă şi în viitorul campionat"
Aurelian Băbuţan, director general FCM Tg. Mureş

Atacantul Sjoerd Ars, de la FC Zwolle, pentru care mureşenii au făcut o ofertă considerată derizorie de către olandezi, are şanse să ajungă în Ardeal. "România ar fi o mare provocare pentru mine, cred că cele două cluburi vor negocia şi în această săptămînă. Interesul celor de la FCM Tg. Mureş e foarte serios, trebuie să recunosc că partea financiară e şi ea atractivă", a declarat ieri jucătorul, care a punctat de 28 de ori în 33 de meciuri în liga secundă din Olanda.

Jucătorii care au venit în această vară
Alin Goia - portar, venit de la Luceafărul Oradea
Nicu Epaminonda - fundaş, Unirea Urziceni
Vişan Creţu - fundaş, Delta Tulcea
Eduardo Brock - fundaş central, Gremio Porto Alegre
Diego Marder - fundaş dreapta, Botafogo Rio de Janeiro
Robert Ilyes - mijlocaş, FC Braşov
Răzvan Pădureţu - mijlocaş, Unirea Urziceni
Claudiu Bumba - mijlocaş, Baia Mare
Celsinho - atacant, Sporting Lisabona

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tnt
tnt  •  28 Iunie 2011, 17:56

succes FCM acum aveti echipa de luata in serios pt primele 5 locuri parerea mea HAI CFR si FCM

doru5
doru5  •  25 Iunie 2011, 18:52
Postat de unu_oarecare pe 18 Iunie 2011, 10:40

cica lectie de economie, la banii astia nu poti sa cumperi decat petarde, cat mai multe, sa fie la numar, in halul asta e posibil sa ne calificam si noi la un campionat european prin anul 2500, asta doar in cazul ca nu se desfiinteaza pana atunci aceasta competitie.

Au fost destule exemple de vedete aduse pa bani multi si nu au confirmat. As pune un pariu cu tine... toti 11 jucatori adusi + salariile lor pe un an = cu o suma mult mai mica decat cea platita de Steaua pentru Mihai Costea!!!!!! Si pun pariu ca cel putin 3 dintre ei se vor ridica cu mult peste nivelul lui Mihai Costea!!!!

kreax
kreax  •  25 Iunie 2011, 15:03

Targu Mures cred ca in 2 ani va fi in primele 5 echipe daca nu chiar anul vitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează