FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Thomas Neubert a vorbit despre ofertele lui Laurenţiu Reghecampf: "A refuzat echipe din Premier League şi Bundesliga"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 27 mai 2014 18:44

Preparatorul fizic al Stelei, Thomas Neubert, recunoaşte că Laurenţiu Reghecampf a mai avut şi alte oferte, însă ar fi dorit ca respectivele cluburi să aibă un altfel de comportament. 

"Dintre toate ofertele, Al Hilal a fost singurul club care ne-a dat impresia că ne vor doar pe noi, că discutau doar cu noi. Aveau 20 de antrenori pe listă, dar au discutat întîi cu Laur.

Spre exemplu, alte cluburi din Premier League şi Bundesliga au manifestat interes faţă de noi, dar n-au discutat întîi cu noi. Negoiciau şi cu alţi antrenori în acelaşi timp. Şi acesta nu este respectul de care ai nevoie ca să te duci 100% la un club.

Al Hilal a venit aici cu directorul general, au stat o săptămînă în România şi am discutat zilnic. Ne-au dat de înţeles că au încredere în noi şi că ne pot oferi suportul de care avem nevoie", a spus Thomas Neubert la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
goghe
goghe  •  28 Mai 2014, 14:38

Imbecilul asta nici nu stie ce echipe sint in Premier League sau ce inseamna. Nici daca mai traiesc 10 vieti nu o sa aibe macar vreo oferta din Championship ...

vasileschi
vasileschi  •  28 Mai 2014, 09:56

Hai sa fim seriosi < daca avea aferte di Germania acolo era acvum , nu mai vrajiti ca nu tine

dimonty1
dimonty1  •  28 Mai 2014, 09:55

multumim noubert tie si lui reghie pentru tot mult succes unde o sa antrenati si speram sa reveni-ti peste doi anii inapoi ca sa m-ai luom canpionate pe banda rulanta. va iubim

Vezi toate comentariile (82)
Comentează