FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Thomas Neubert și-a deschis un centru de pregătire în București: „Am adus un aparat pe care nu l-am văzut în România! E folosit și de Milan”

FOTO: Thomas Neubert și Laurențiu Reghecampf Junior
FOTO: Thomas Neubert și Laurențiu Reghecampf Junior

Articol de , - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 23:12 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 23:13

Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, și-a deschis în București un centru de pregătire pentru îmbunătățirea abilităților sportive ale tinerilor, dar și ale sportivilor profesioniști.

Prezenți la inaugurare au fost Mihai Stoica, Elias Charalambous și Andrea Compagno. Răzvan Oaidă, fost jucător al celor de la FCSB, acum la Rapid, și-a făcut și el apariția la deschidere.

Neubert a făcut și o demonstrație pentru exercițiile de viteză avându-l partener pe Laurențiu Reghecampf Jr, fiul fostului antrenor de la FCSB.

Convins de „inamic” » Mihai Stoica și-a schimbat radical discursul: „Mi-a plăcut cum a pus problema!”
FCSB
Convins de „inamic” » Mihai Stoica și-a schimbat radical discursul: „Mi-a plăcut cum a pus problema!”

VIDEO. Thomas Neubert și-a deschis un centru de pregătire în București

„Am avut ideea asta de mai bine de 5 ani. În România există sportivi talentați, dar nu există programe speciale. Spre exemplu, dacă e un copil talentat la capitolul viteză și nu știe asta, poate veni aici să descopere și să-și îmbunătățească calitatea. Am adus 3 aparate speciale din Australia. 

E un aparat pe care nu l-am văzut în țară nicăieri. AC Milan îl folosește pentru testarea tendoanelor de la genunchi. Lukasz Szukala, Latovlevici, Gardoș au fost jucătorii cu cea mai are capacitate de efort pe care i-am pregătit. Acum îmi plac foarte mult Florinel Coman, Andrea Compagno”, a spus Thomas Neubert.

Îi doresc multă baftă la acest proiect! O să vin aici după antrenament să lucrez. Sunt curios să încerc și eu ceea ce are aici. Am făcut cele mai grele exerciții cu Tommy, dar și la Craiova s-a lucrat la capitolul pregătirii fizice.

- Andrea Compagno

Tommy e numărul unu din punct de vedere al pregătirii fizice din ultimii 30 de ani de fotbal din România. Cel mai bine pregătirea fizică se vede la Florinel Coman. În primul mandat a lui Tommy cu Reghe ne-am bătut de la egal la egal cu Chelsea.

- MM Stoica

Citește și alte știri:

Misiune îndeplinită în Grecia » România, victorie de control în preliminariile Campionatului European de handbal feminin

VIDEO Antonio Sanabria a primit amenințări după ce a fost acuzat că l-a scuipat pe Messi în Argentina - Paraguay: „Dezmint totul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează