FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Convins de „inamic” » Mihai Stoica și-a schimbat radical discursul: „Mi-a plăcut cum a pus problema!”

Mihai Stoica a fost prezent la inaugurarea noii afaceri a lui Thomas Neubert.
Mihai Stoica a fost prezent la inaugurarea noii afaceri a lui Thomas Neubert.

Articol de , - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 18:12 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 18:15

Mihai Stoica a fost prezent la inaugurarea noii afaceri a lui Thomas Neubert. Printre subiectele specifice întâlnirii, a vorbit și despre rezultatele loturilor naționale din ultimele zile. Oficialul celor de la FCSB a revenit la sentimente mai bune față de Daniel Pancu, selecționerul reprezentativei U21.

Florinel Coman nu a fost folosit în remiza României cu Belarusul. Mihai Stoica spune că extrema celor de la FCSB nu a acuzat acest lucru și este pregătit să intre cu Andorra. 

VIDEO. Mihai Stoica: „Sper ca Florinel Coman să joace cu Andorra!”

Starea lui Florinel Coman e foarte bună, nu e niciun fel de problemă. Sper să joace mâine. Deși într-o vreme părerile celor care analizau meciurile naționalei erau la unison, acum eu chiar consider că am făcut un meci bun. Că n-am reușit să marcăm... am pățit ce au pățit alții când au jucat cu noi. Sper ca acum să joace și ai noștri. 

Florinel a devenit alt fotbalist în momentul în care a înțeles că trebuie să se pregătească suplimentar. Când realizezi că asta e secretul succesului, vin toate
- Mihai Stoica

Mihai Stoica: „Mi-a plăcut cum a pus Pancu problema”

Mihai Stoica a analizat și victoria obținută de România U21, scor 2-0 în fața Armeniei U21. Octavian Popescu a fost căpitan și a centrat decisiv la ambele reușite. La prima acțiune sub comanda lui Daniel Pancu, Tavi nu fusese convocat. 

„Ieri i-am văzut pe Pantea și pe Octavian Popescu. Au fost de departe cei mai buni de pe teren. Sunt subiectiv, dar nu prea mă interesează. Asta am văzut. 

Mă bucur că și Daniel Pancu a trecut peste episodul pe care îl știți cu toții. Asta spune multe despre potențialul pe care îl are ca antrenor. Unul care e încăpățânat și nu recunoaște că greșește nu are nicio șansă să reușească. 

Mie mi-a plăcut foarte mult cum a pus problema, i-a dat banderola lui Tavi, l-a responsabilizat. E de felicitat”, a concluzionat Mihai Stoica. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Farul lui Gică Hagi, victorie la limită în fața Stelei lui Daniel Oprița » Golul victoriei a venit în minutul 87

VIDEO Rapid, victorie categorică obținută în fața unei divizionare secunde, într-un amical disputat pe Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  14 Octombrie 2023, 21:50

Păi craiovenii au înscris și în victoria Naționalei U20 cu Anglia (a marcat Trică-Balaci), și în victoria Naționalei U21 cu Armenia (a marcat Baiaram), ba a avut și doi titulari în prima reprezentativă în meciul de la Budapesta - acolo, dacă era introdus mai devreme în joc, AȘA CUM MERITA, poate ar fi marcat Vali Mihăilă. ... Nici nu mă (mai) mir că presa bucureșteană NU vede succesele oltenilor, ea finind obișnuită să utilizeze, sec, formula "Oltenii dezamăgesc din nou".

observator_federal
observator_federal  •  14 Octombrie 2023, 21:42

Sfidând jocul bun al lui Drăguș la Budapesta dar și explozia justificată de nemulțumire a lui Valentin Mihăilă, presa bucureșteană și Memeul pregătesc -iar? nu s-or fi plictisit?- focurile fulminante de artificii în peranța că Florinel, din nou titular (cum a fost și în Elveția, și în Kosovo, și acasă cu Israel, și acasă cu Kosovo...), va înscrie în fine(!) primul gol la Națională (Dacă nici cu Andorra???)... Câtă speranță, câtă înfrigurare, dar și câtă teamă că "așteptările li se vor îndeplini la Sfântul Așteaptă!"...

ice2ever
ice2ever  •  14 Octombrie 2023, 21:30

atata timp cat le facem pe plac la toti conducatorii , baga-l pe al meu ,da si pe al meu ,totu e pe interes cat mai multe lovele sa iasa,nu o sa avem o nationala cu caracter! Ne meritam soarta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează