LIGA 1  ·  STEAUA

Tibi Bălan şi Răduţ îşi cîştigă locurile la Steaua prin interviuri în GSP

Răduţ trage tare la antrenamente să recupereze din masa musculară pierdută în timpul vacanţei
Răduţ trage tare la antrenamente să recupereze din masa musculară pierdută în timpul vacanţei

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 20:25

Dialogurile cu Tibi Bălan şi Răduţ, publicate în precedentele două zile, l-au determinat pe Gigi Becali să renunţe la achiziţionarea lui Wesley şi să le dea şansa celor doi să joace în retur.

Patronul Stelei a făcut aseară, la DigiSport, o dezvăluire surprinzătoare, explicînd motivul principal al ultimelor zile pentru care a renunţat să mai negocieze cu Wesley şi să încerce să-l transfere.

"Ce să mai fac cu Wesley? La ce-mi trebuie? Păi, am citit azi un interviu cu Răduţ, iar ieri am citit alt interviu cu Tibi Bălan şi mi-am dat seama că ei sînt exact ce avem nevoie acolo, la mijlocul terenului. Ei joacă fix pe postul lui Wesley, deci nu-l mai iau pe brazilian, am mare încredere în Bălan şi Răduţ după ce am văzut ce au declarat", a spus Becali.

Interviurile respective au fost publicate de Gazeta Sporturilor, care le-a oferit şi lui Bălan, şi lui Răduţ cîte două pagini. Fostul jucător al Sportului a spus, printre altele, că "pot să cîştig de unul singur meciurile, în retur voi fi Sînmărtean al Stelei", în timp ce Răduţ s-a caracterizat: "Ştiu foarte bine nivelul fotbalului românesc şi îmi dau seama că sînt bun".

Citeşte aici interviul cu Tiberiu Bălan: "Voi fi Sînmărtean al Stelei!"

Citeşte aici interviul cu Răduţ: "Îmi dau seama că sînt bun!"O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (3)
alexhaiducu  •  18 Ianuarie 2012, 09:07

becali asta e nebun!

alpin  •  18 Ianuarie 2012, 08:13

Ce tampenie! Nu interviurile celor doi l-au determinat pe Becali sa renunte la Wesley ci REFUZUL jucatorului vasluian!!! Daca i s-ar fi oferit mai mult decat are acum, Wesley ar fi deja la Steaua! Atat!!!

carol_k  •  18 Ianuarie 2012, 05:03

La interviuri Radut este imbatabil...Cand l-au adus la Steaua vreo doua luni numai in interviuri il gaseai pe teren mai deloc...Vad ca n-a invatat nimic din asta,o ia de la capat...Gazetarilor,sa stiti si voi,nu ne mai intereseaza nici macar o declaratie a lui Radut daramite un interviu.Vrem sa-l auzim "vorbind" doar in teren cu plasele portilor adverse Punct !

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1